Nautic Hotel & Spa

Hotelli Nautic Hotel & Spa sijaitsee Can Pastillassa Mallorcalla. Hotellin kauniilla kattoterassilla on lounge-baari, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen. San Antonio de la Playasin pienvenesatama ja pitkä hiekkaranta sijaitsevat vain kävelymatkan päässä, ja Palmaan pääset noin puolessa tunnissa paikallisbussilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 622 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nautic Hotel & Spa on moderni hotelli, joka sijaitsee Can Pastillan kävelykadulla. Hotelli on sisustettu minimalistiseen tyyliin ja sen lähellä on kauppoja, ravintoloita ja baareja.

Näkymät hotellin kattoterassilta ovat upeat. Nauti altaalla tai lounge-baarin herkuista. Hotellilla on myös noutopöytäravintola, jossa on tarjolla aamiaista ja kokkausesityksiä sekä teemaillallisia.

Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi erilaisilla hoidoilla lisämaksusta. Suuri pyörävarasto, jos tuot oman pyöräsi mukana. Aktiivilomailijoille hotellilta löytyy myös kuntosali.

Maksuton wifi koko hotellissa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito

Hotellit Playa de Palma

Las Arenas

Las Arenas on tyylikäs ja skandinaaviseen tyyliin sisustettu hotelli Can Pastillassa, muutaman kilometrin päässä Palmasta. Hotelli sopii sinulle, joka haluat majoittua lähellä rantaa, ravintoloita ja baareja, sekä lähellä Palman kaupungin ravintolavalikoimaa, yöelämää ja ostosmahdollisuuksia.