Kokemuksia Nautic Hotel & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Nautic Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

644 arvostelua
Erinomainen
 
187
Erittäin hyvä
 
217
Hyvä
 
139
Ei kovin hyvä
 
53
Huono
 
48

Viimeisimmät 5 arviota

14.3.2014

Kirjoittanut DanielleIain Barrow-in-Furness, Yhdistynyt kuningaskunta

Varahotelli, Las Areneas oli täynnä

Meidät siirrettiin tänne kun ensisijainen varauksemme olikin ylibuukattu. Tämä oli iso pettymys mutta he vakuuttivat, että toinen hotellimme olisi parannus ensimmäiseen verrattuna. Hotelli olikin ihana ja huone 221, jossa yövyimme oli mahtava, tilava ja kylpyhuone oli hieno. Oli sääli, että parvekkeelta avautui näkymä meren sijaan pihalle. Meille annettiin myös vääränlaiset sängyt. Hotellin henkilökunta ei tuntunut hirveästi piittaavan oikein mistään. Meille selvisi vasta kotona, että Las Areneas oli varannut meille puolihoidon uudesta hotellista! Hotelli oli myös vähän kaukana kaikkialta ja lähempänä kaupunkia kuin rantaa. Hotellissa ei myöskään ollut muita englantia puhuvia vieraita ja tunsimme olomme vähän orvoiksi. Hotellin allas on pieni ja jäätävän kylmä. Aamiainen oli kuitenkin ihana ja monipuolinen. Lomallamme oli myös kolme sateista päivää joiden aikana huomasimme, ettei täällä ole oikein mitään tekemistä. Hotellin kylpyläpalvelut oli varattuna koko lomamme ajan.. Ranta oli kaunis ja rannalla oli hieno italialainen ravintola jostai sai mahtavaa ruokaa ja palvelua. Palasimme sinne melkein joka ilta. Kihlattuni oli pettynyt kaikesta härdellistä, sillä oli selvää, että hän halusi kosia minua täällä täydellisen loman jälkeen. Otimme kuitenkin kaiken irti ajastamme täällä.

 
17.10.2023

Kirjoittanut Odyssey768244

Absolute dump with surly incompetent staff

absolute dump. sell rooms online they dont have in stock, ask for a quiet room, get given a room opposite a bar with god-awful karaoke squaking all night, management the usual lazy surly spanish idiots who dont give a damn once they have your money, Avoid like the plague.

 
11.10.2023

Kirjoittanut A6081BUmattg

Marvellous.

Brilliant hotel great location. Breakfast plentiful. Will definitely be back next year. Staff all knowledgeable and friendly. 5 stars! ☀️😁👍✈️🇪🇦 Room cleaned everyday, pool lovely. Pool bar well stocked.

 
2.10.2023

Kirjoittanut Sharon J

Wonderful holiday

We were greeted by the lovely Christina, had a room on the 4th floor 411 it had a partial sea view, couldn't fault the room always cleaned beautifully. Stayed 1/2 board. Found the food to be very varied with something for all tastes, this hotel has a lovely location just minutes from the beach and shops/bars and only a short walk to buses to Palma and airport. Our holiday left us fully relaxed so much so we have booked to return in September 2024.

 
30.9.2023

Kirjoittanut MadOwl76 Dromore, Yhdistynyt kuningaskunta

Great stay

We had a seaview room on the 3rd floor. The room was comfortable and very clean. The beds are very comfortable and we slept really well. The bathroom is a good size with space for toiletry bag, etc. The breakfast had a great choice and some days there is Cava (we had a glass on my husband's birthday). The staff are all really nice. We stayed 14 nights and we have already booked again for next September. The location of the Nautic is great for the beaches, restaurants, bars and shops. We also discovered new restaurants that we will definitely revisit.