Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespresso-keitin, vedenkeitin (panttia vastaan) ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat majoittua hotelli Nautic Hotel & Spassa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin panttia vastaan. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 2-4 hengelle.
Soveltuu enintään: Noin 25 neliötä.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke. Yhden hengen vuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin panttia vastaan. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.