Kaksikerroksinen neljän huoneen huoneisto, oma allas

Neljän huoneen huoneistoja kahdessa kerroksessa. Terassi omalla altaalla. Terassilla aurinkotuolit, pöytä ja tuolit sekä tikkaat altaaseen. Kolme makuuhuonetta, ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kahdessa makuuhuoneessa erilliset vuoteet ja yhdessä parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja pakastin, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, tiskikone ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Silitysrauta ja -lauta. Pyykinpesukone. Tallelokero lisämaksusta. Kaksi kylpyhuonetta jossa kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 95 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-7 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja pakastin, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, tiskikone ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysrauta ja -lauta. Pyykinpesukone. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parveke tai terassi. Toisessa makuuhuoneessa erilliset vuoteet ja toisessa parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, tiskikone ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv kansainvä'lisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Silitysrauta ja -lauta. Pyykinpesukone. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.