Balcón de Europa

Balcón de Europa on kodikas hotelli Nerjan keskustassa. Voit kuljeskella pitkin pieniä katuja, tutustua espanjalaiseen ruokakulttuuriin, uida infinity-altaassa upeilla näkymillä, ja pulahtaa uimaan yhdestä monista hotellia lähellä olevista uimapaikoista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle/2-3 hengelle. Standard-huone 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1855 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Balcón de Europasta on kaunis näkymä merelle, josta voi nauttia niin ravintolasta kuin hotellin infinity-altaaltakin. Hotellin vieressä on näköalapaikka, josta näkee Espanjan aurinkorannikon ja Nerjan parhaat puolet.

Hotelli sijaitsee Nerjan keskustassa, jossa on runsas valikoima ravintoloita, joissa useissa tarjolla tuoretta kalaa ja muita espanjalaisen keittiön erikoisuuksia. Alueella on myös kauppoja, kahviloita, ruokakauppoja ja paikallista espanjalaista elämää ja arkea. Hotellin molemmilla puolilla on useita uimapoukamia, joihin pääsee rappusia tai jyrkkiä portaita pitkin. Useimmilla rannoilla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Viidennessä kerroksessa on infinity-allas ja jacuzzi, sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Sauna, kuntosali ja pöytätennis.

Cafe Mirador ja baari löytyvät hotellin katutasolta. Neljännessä kerroksessa tarjotaan aamiaispöytä ja illallinen, joka on tarjolla sekä noutopöydästä että valmiilta listalta. Hotellin läheisellä rannalla on ravintola, joka tarjoaa lounasta, ja kesäkuusta syyskuun puoliväliin ravintola on avoinna myös illallisaikaan. Baari. Hissillä pääset hotellin alimpaan kerrokseen, josta on portaat alas hiekka- ja pikkukivirannalle. Hotellin ylimässä kerroksessa on aurinkotuoleja ja upeat maisemat!

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pysäköinti lisämaksusta. Malagaan noin 57 kilometriä ja Malagan lentokentälle noin 70 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (25.12) illallinen
  • Uudenvuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen noutopöydästä tai listalta).

Hyvä tietää

  • Hotellissa tehdään rakennustöitä 4.-14. joulukuuta 2023, ja rakennustyöt voidaan kokea häiritsevänä rannan alueella.

Hotellit Nerja, Benamocarra & Viñuela

B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo sijaitsee Malagan ja Nerjan välissä, ja sitä ympäröi sypressit, avokadopuut ja laventelit - täällä voit pysähtyä rauhoittumaan! Loman aikana voit nauttia hyvää ruokaa, pulikoida altaassa ja kävellä ympäröivässä luonnossa.

Marina Turquesa

Marina Turquesalla on erinomainen sijainti Nerjassa kävelymatkan päässä keskustasta ja rannalta. Majoitut täällä mukavissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa voit kokkailla ruokaa itse tai nauttia espanjalaisia ruokia lähialueen paikallisista ravintoloista.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa sijaitsee Sierra Tejedan vuoriston juurella. Hotellilta on kaunis näkymä La Viñuelan järvelle ja vehreät puitteet puutarhan ympäröimänä. Rentoudu, nauti ravintolan hyvistä ruoista ja koe upea Andalusia!

Nerja Club

Nerja Club sijaitsee rauhallisella alueella Nerjassa Espanjan aurinkorannikolla. Hotellilta on kävelymatka Burriana Beachin hiekkarannalle, Nerjan keskustaan ja ravintoloihin sekä tunnetulle ''Balcony of Europe'' -näköalapaikalle. Tutustu Nerjan ympäristöön, josta löytyy dramaattisia kallioita, luolastoja, pieniä lahdenpoukamia sekä ihania hiekkarantoja.

Riu Monica

Riu Monica sijaitsee aivan Nerjan laitamilla ja suoraan Playa la Torrecillan rannalla Espanjan aurinkoisella rannikolla. Hotellissa yöpymisen ikäraja on 18 vuotta. Rentoudu uima-altaalla, syö hyvin puolihoitoon kuuluvista buffeteista tai kokeile jotain espanjalaista à la carte -ravintolassa tai Nerjan laajaa ravintolavalikoimaa. Hotelli on myös hyvä lähtökohta golfin pelaamiseen aurinkoisen rannikon miellyttävässä ilmastossa.