Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Parveke merinäköalalla. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai kahdesta kokoontaitettavasta sängystä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone, ei ulkotilaa

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Ei ulkotilaa, ikkunasta näkymä hotellin sisäpihalle. Tv kansainvälisillä kanavilla. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18-20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, parveke

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Parveke, merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22-24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.