Marina Turquesa

Marina Turquesalla on erinomainen sijainti Nerjassa kävelymatkan päässä keskustasta ja rannalta. Majoitut täällä mukavissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa voit kokkailla ruokaa itse tai nauttia espanjalaisia ruokia lähialueen paikallisista ravintoloista.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle. Kaksikerroksisia neliöitä omalla altaalla 2-7 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 143 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Marina Turquesa on mainio valinta sinulle, kun haluat majoittua hyvinvarustelluissa huoneistoissa lähellä Nerjan ravintoloita, nähtävyyksiä ja useita rantoja. Huoneistoissa on ilmastointi, pyykinpesukone ja mikä parasta - tiskikone!

Kävelymatkan päässä Burriana Beach, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Ilman viiletessä hieman iltaisin, voit kävellä myös Nerjaan jossa on useita kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Puutarhassa on kaunis allasalue pienellä altaalla, aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Nurmikkoalue, missä voi myös rentoutua varjossa.

Aktiivisemmalle lomailijalle hotellilla on myös kuntosali ja sisäallas, sekä sauna jossa rentoutua treenin jälkeen.

Maksuton wifi koko hotellialueella.

Nerjaan noin 2 kilometriä ja Playa Burrianan rannalle noin kilometri. Malagaan noin 60 kilometriä ja Malagan lentokentälle noin 73 kilometriä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Hotellit Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa on kodikas hotelli Nerjan keskustassa. Voit kuljeskella pitkin pieniä katuja, tutustua espanjalaiseen ruokakulttuuriin, uida infinity-altaassa upeilla näkymillä, ja pulahtaa uimaan yhdestä monista hotellia lähellä olevista uimapaikoista.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo sijaitsee Malagan ja Nerjan välissä, ja sitä ympäröi sypressit, avokadopuut ja laventelit - täällä voit pysähtyä rauhoittumaan! Loman aikana voit nauttia hyvää ruokaa, pulikoida altaassa ja kävellä ympäröivässä luonnossa.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa sijaitsee Sierra Tejedan vuoriston juurella. Hotellilta on kaunis näkymä La Viñuelan järvelle ja vehreät puitteet puutarhan ympäröimänä. Rentoudu, nauti ravintolan hyvistä ruoista ja koe upea Andalusia!

Nerja Club

Nerja Club sijaitsee rauhallisella alueella Nerjassa Espanjan aurinkorannikolla. Hotellilta on kävelymatka Burriana Beachin hiekkarannalle, Nerjan keskustaan ja ravintoloihin sekä tunnetulle ''Balcony of Europe'' -näköalapaikalle. Tutustu Nerjan ympäristöön, josta löytyy dramaattisia kallioita, luolastoja, pieniä lahdenpoukamia sekä ihania hiekkarantoja.

Riu Monica

Riu Monica sijaitsee aivan Nerjan laitamilla ja suoraan Playa la Torrecillan rannalla Espanjan aurinkoisella rannikolla. Hotellissa yöpymisen ikäraja on 18 vuotta. Rentoudu uima-altaalla, syö hyvin puolihoitoon kuuluvista buffeteista tai kokeile jotain espanjalaista à la carte -ravintolassa tai Nerjan laajaa ravintolavalikoimaa. Hotelli on myös hyvä lähtökohta golfin pelaamiseen aurinkoisen rannikon miellyttävässä ilmastossa.