Nerja Club

Nerja Club sijaitsee rauhallisella alueella Nerjassa Espanjan aurinkorannikolla. Hotellilta on kävelymatka Burriana Beachin hiekkarannalle, Nerjan keskustaan ja ravintoloihin sekä tunnetulle ''Balcony of Europe'' -näköalapaikalle. Tutustu Nerjan ympäristöön, josta löytyy dramaattisia kallioita, luolastoja, pieniä lahdenpoukamia sekä ihania hiekkarantoja.

VIIKON MATKAETU

Hyödynnä -50€/hlö matkaetu ensi kesän rantalomista tähän kohteeseen. Varaa nyt!

Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1603 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,2 km
Keskustaan: 1,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nerja Club sopii sinulle, joka haluat majoittua rauhallisen Nerjan alueella ja kokea paikallisen keittiön herkut, pelata golfia, vuokrata auton ja kokea Espanjan aurinkorannikon helmet. Allasalue, jossa on suuri aurinkotuoli aurinkotuoleineen ja -varjoineen sekä allas- ja snackbaari.

Hotellin noutopöytäravintola tarkoaa aamiaista, lounasta ja illallista ja allas- ja snackbaareista on saatavilla juomia ja välipaloja päivän aikana.

Lämmitetty sisäuima-allas ja jacuzzi, jota voi käyttää maksuttaa 1h/päivä, ikäraja k-14. Altaissa on pakollista käytä uimalakkia ja tossuja. Hoito ja hierontaa lisämaksusta. Kuntosali. Iltaohjelmaa ja musiikkia.

Maksuton wifi koko alueella. Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella. 1,2 kilometria Playa de Burrianaan, 1,7km Plaza de Españalle Nerjassa ja noin 70 kilometria Málagan lentokentälle. Hotellilta on 1,5h Granadaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 08.00-10.00 ja illallinen klo 19.30-21.30. Illallinen voidaan tarjoilla myös valmiilta listalta riippuen vieraiden määrästä.

Hotellit Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa on kodikas hotelli Nerjan keskustassa. Voit kuljeskella pitkin pieniä katuja, tutustua espanjalaiseen ruokakulttuuriin, uida infinity-altaassa upeilla näkymillä, ja pulahtaa uimaan yhdestä monista hotellia lähellä olevista uimapaikoista.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

B Bou Hotel Cortijo Bravo sijaitsee Malagan ja Nerjan välissä, ja sitä ympäröi sypressit, avokadopuut ja laventelit - täällä voit pysähtyä rauhoittumaan! Loman aikana voit nauttia hyvää ruokaa, pulikoida altaassa ja kävellä ympäröivässä luonnossa.

Marina Turquesa

Marina Turquesalla on erinomainen sijainti Nerjassa kävelymatkan päässä keskustasta ja rannalta. Majoitut täällä mukavissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa voit kokkailla ruokaa itse tai nauttia espanjalaisia ruokia lähialueen paikallisista ravintoloista.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa sijaitsee Sierra Tejedan vuoriston juurella. Hotellilta on kaunis näkymä La Viñuelan järvelle ja vehreät puitteet puutarhan ympäröimänä. Rentoudu, nauti ravintolan hyvistä ruoista ja koe upea Andalusia!

Riu Monica

Riu Monica sijaitsee aivan Nerjan laitamilla ja suoraan Playa la Torrecillan rannalla Espanjan aurinkoisella rannikolla. Hotellissa yöpymisen ikäraja on 18 vuotta. Rentoudu uima-altaalla, syö hyvin puolihoitoon kuuluvista buffeteista tai kokeile jotain espanjalaista à la carte -ravintolassa tai Nerjan laajaa ravintolavalikoimaa. Hotelli on myös hyvä lähtökohta golfin pelaamiseen aurinkoisen rannikon miellyttävässä ilmastossa.