Kahden hengen huone

Kahden hengen huone, ei ulkotilaa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta, neljäs henkilö jakaa tavallisen vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, ei ulkotilaa. Parivuode. Olohuoneosio, jossa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, ei ulkotilaa. Huoneessa on istuinryhmä ikkunan vieressä, ja hotelli kutsuu huonetta nimellä Window seat room. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.