Ajman

  • Pitkiä valkoisia hiekkarantoja
  • Lähellä Dubain nähtävyyksiä
  • Rentouttavia päiviä luksushotellissa

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Tunnetko jo Ajmanin – Dubain tuntemattomampi naapuri ja Arabiemiraattien pienin emiraatti. Vaikka Dubain suurkaupunki on vain noin tunnin ajomatkan päässä, on tunnelma Ajmanissa täysin erilainen ja rauhallinen. Täällä nautit lomasta pitkien valkoisten hiekkarantojen äärellä ja asut viiden tähden spa-hotellissa, jossa on useita tasokkaita ravintoloita.Lisätiedot Ajman

Aikaero

  • 2 tuntia.

Valuutta

Arabian dirhami (AED)

Ravintolat

Keskihinta yksinkertaiselle illalliselle on noin 14 euroa per henkilö. Alkoholi on sallittua Ajmanin ravintoloissa ja hotelleissa.

Kuljetukset matkakohteessa

Kuljetus lentokentältä hotellille kestää noin 30-60 minuuttia liikennetilanteesta riippuen. Huomioithan, että Dubain lentokentällä on erittäin tiukat säännöt linja-autojen, minibussien ja henkilöautojen pysäköinnistä lentoasemalla. Tästä johtuen odotusaika lentokentällä voi olla noin 30-60 min. Tämä johtuu siitä, että linja-autot eivät pääse terminaaliin ennen kuin kaikki matkustajat ovat poistuneet matkatavara-alueelta. Myös lentokentän liikenne voi vaikuttaa odotusaikaan. Uudenvuoden viikonloppuna (31.12.-1.1.) odotusaika voi olla jopa tunnin pidempi kuin normaalisti. Apollon henkilökunta ei ole yleensä mukana kuljetuksissa.

Rannat

Ajmanissa on hieno 16 kilometriä pitkä hiekkaranta. Kirkasta vettä ja vesiurheilumahdollisuuksia.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 24°c
helmi 25°c
maalis 28°c
huhti 32°c
touko 37°c
kesä 39°c
heinä 40°c
elo 40°c
syys 39°c
loka 35°c
marras 31°c
joulu 27°c
8,6 10:stä Ajman
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 103 arvioon

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Kaikki matkakohteet Arabiemiraatit

Ras Al Khaimah

Miksi lähteä lomalle Ras Al Khaimahiin: Upeita hiekkarantoja & auringonpaistetta Rentoa lomatunnelmaa huojuvien palmujen katveessa Edullisia ja laadukkaita hotelleita Jännittäviä retkiä, kuten maailman pisin zipline!

Abu Dhabi

Matkusta Abu Dhabiin viettämään aurinkoista lomaa futuristisilla horisonteilla, kansainvälisellä keittiöllä ja laajoilla hiekkarannoilla. Abu Dhabi kuuluu Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja on maan pääkaupunki. Siellä yhdistyy moderni luksus, kulttuuri ja perinteet. Yas-saarella Abu Dhabin kaupungin laitamilla on useita teemapuistoja, vesipuistoja ja ruokaelämyksiä koottuna yhteen paikkaan, kun taas kaupungin keskusta on täynnä historiallisia kohteita ja arabikulttuuria.

Dubai

Tervetuloa Arabian niemimaan vaikuttavimpaan metropoliin – kaupunkiin, joka täyttää kaikki lomatoiveet. Dubaissa voit viettää aamun golfkentällä, pulahtaa päiväuinnille 25-asteiseen mereen ja käydä illalla kokeilemassa taitojasi laskettelurinteessä. Dubai sopii monenlaisille matkailijoille, ja tekemistä riittää sekä lapsille että aikuisille. Loma Dubaissa on herkullisia aterioita, ihania rantoja ja loputtomasti nähtävää. Ja mikä parasta, lento kestää vain 6,5 tuntia.