1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Fairmont Ajman

 • Yksityisellä hiekkarannalla
 • Aamiaispöytä sisältyy hintaan
 • Spa

Hyödynnä aikaisen varaajan etu! Varaa talviloma hyvissä ajoin ja hyödynnä -50 € /hlö etu.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla tai Gran Canarialla 1 ja 2 viikon rantalomia. Koskee lomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Fairmont Ajman sijaitsee aivan rannalla Dubain pohjoispuolella Ajmanin emiraatissa, noin 40 kilometriä Dubaista. 14-kerroksisessa hotellissa on kiehtova arkkitehtuuri. Hotellilla rentoudut spa-osastolla tai hienolla allasalueella. Rantapäiviä voit viettää hotellin omalla rannalla, jossa on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Kaikki oli hyvää.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1772 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fairmont Ajman on viihtyisä ja moderni hotelli, jossa on korkea palvelutaso ja useita aktiviteetteja. Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja. À la carte -ravintola Gioiassa tarjoillaan modernia italialaista ruokaa (ei sisälly puolihoidon hintaan). Spectrumissa on kansainvälisiä ruokia. Kiyi Turkis (pöytävaraus vaaditaan) on erikoistunut turkkilaisiin ruokiin ja täällä välillä elävää musiikkia ja viihdettä. Cocktailbaari Solossa on sikarilounge. Hotelli tarjoilee iltapäiväteetä

Fairmont Ajmanissa on iso ja hieno allasalue, jossa lastenosio. Allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet. Yksityisellä rannalla on aurinkotuolit ja -varjot sekä rantabaari, josta saa myös yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Leikkipaikka lapsille. Maksuton pöytätennis ja tennis. Rannalla voi pelata rantalentopalloa ja lainata kajakkeja. Spa, missä erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kampaaja lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellin alueella. Maksuton ilmastointi. Lähin kylä on noin 1,5 kilometrin päässä. Hotellilta on maksuton kuljetus Dubai Mall -ostoskeskukseen kerran päivässä, varaa paikka hotellissa ennakkoon, niin varmistat paikan bussista. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Alle 21-vuotiaat eivät voi kirjautua hotelliin ilman vanhempien seuraa.

Osa hotelleista pyytää hotellivierailta pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta hotellit ottavat pantin vastaan mielummin korttimaksuna (luotto/pankkikortti). Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Exclusive-hotelleissamme on aina
 • Hotelliluokitus vähintään 5
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
 • Tasokas allasalue