Kokemuksia Beach Rotana Abu Dhabi -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Beach Rotana Abu Dhabi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

7236 arvostelua
Erinomainen
 
4754
Erittäin hyvä
 
1659
Hyvä
 
454
Ei kovin hyvä
 
187
Huono
 
182

Viimeisimmät 5 arviota

16.2.2024

Kirjoittanut Päivi L

Ystävällinen palvelu

Hieno hotelli, siivous priimaa, josta kiitos kerroksemme 14 siivoojalle. Allasalue viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Erityiskiitos Navinille/Bay View! Ainut epäkohta linnut, jotka ajoittain "pommittivat" ikävillä yllätyksillä. Palvelu ystävällistä myös Essence-ravintolassa, joka tosin oli ainut ravintolamahdollisuus all inclusivessa, mikä lievä pettymys, koska lounas ja päivällinen lähes samanlaisella kattauksella ja ruoka valitettavasti pääsääntöisesti kylmää, vaikka pitäisi olla lämmin ruoka. Aamiainen erittäin hyvä. Erityiskiitos ystävällisestä palvelusta ja hymystä Harishille!

 
6.2.2020

Kirjoittanut Petri V Akaa, Suomi

Rotana

Erittäin siisti ranta, puhdas meri. Ei sovellu pienille lapsille koska ranta on äkkisyvä. Rantavahdit koko ajan paikalla joten olo on turvallinen. Saa olla rauhassa vaikka rantatuolit ovatkin vieri vieressä

 
23.1.2020

Kirjoittanut honeymoon0202

Palvelu

Hotelli on keskeisellä paikalla ja äärimmäisen siisti. Hotellin henkilökunta on palvelualtista. Mieleemme jäi erityisesti Samith niminen tarjoilija ulkona sijaitsevassa oleskelu ravintolasta, palvelualtis, todella ystävällinen ja hyväkäytöksinen. Ravintola tarjonta varsin miellyttävä ja monipuolinen, ruoka hyvänlaatuista ja maukasta. Useista eri vaihtoehdoista on helppo löytää itselle mieluista. 🙂

 
17.3.2019

Kirjoittanut Journey07313226945

_

Palvelu oli erinomaista. Hotellin edustalla olevat tietyöt vähän hankaloitti kulkemista, mutta taksia oli aina valmiina saatavissa. Ruoka oli erinomaista ja paljon jälkiruoka tarjolla. Henkilökuntaa oli ravintoloissa riittävästi, joten ei tarvinnut odotella.

 
8.2.2019

Kirjoittanut tuula0886 Vaasa, Suomi

Huippu hotelli

Beach Rotana oli aivan huippu hotelli. palvelu oli mahtavaa ja tilat mitä upeimmat. Ravintoloissa oli valinnan varaa ja niissäkin palvelu ja ruoka oli hyviä. Sijaniti oli hyvä ja allasalue ja ranta juuri sopivat. Aamuisin kuntosalilla käynti oli hyvä kokemus, saimme jopa salipyyhkeet sieltä mukaan :) Suosittelen tätä hotellia niin perheille kuin pariskunnille.