Kokemuksia Beach Rotana Abu Dhabi -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Beach Rotana Abu Dhabi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

6956 arvostelua
Erinomainen
 
4520
Erittäin hyvä
 
1639
Hyvä
 
444
Ei kovin hyvä
 
182
Huono
 
171

Viimeisimmät 5 arviota

6.2.2020

Kirjoittanut Petri V Akaa, Suomi

Rotana

Erittäin siisti ranta, puhdas meri. Ei sovellu pienille lapsille koska ranta on äkkisyvä. Rantavahdit koko ajan paikalla joten olo on turvallinen. Saa olla rauhassa vaikka rantatuolit ovatkin vieri vieressä

 
23.1.2020

Kirjoittanut honeymoon0202

Palvelu

Hotelli on keskeisellä paikalla ja äärimmäisen siisti. Hotellin henkilökunta on palvelualtista. Mieleemme jäi erityisesti Samith niminen tarjoilija ulkona sijaitsevassa oleskelu ravintolasta, palvelualtis, todella ystävällinen ja hyväkäytöksinen. Ravintola tarjonta varsin miellyttävä ja monipuolinen, ruoka hyvänlaatuista ja maukasta. Useista eri vaihtoehdoista on helppo löytää itselle mieluista. 🙂

 
17.3.2019

Kirjoittanut Journey07313226945

_

Palvelu oli erinomaista. Hotellin edustalla olevat tietyöt vähän hankaloitti kulkemista, mutta taksia oli aina valmiina saatavissa. Ruoka oli erinomaista ja paljon jälkiruoka tarjolla. Henkilökuntaa oli ravintoloissa riittävästi, joten ei tarvinnut odotella.

 
8.2.2019

Kirjoittanut tuula0886 Vaasa, Suomi

Huippu hotelli

Beach Rotana oli aivan huippu hotelli. palvelu oli mahtavaa ja tilat mitä upeimmat. Ravintoloissa oli valinnan varaa ja niissäkin palvelu ja ruoka oli hyviä. Sijaniti oli hyvä ja allasalue ja ranta juuri sopivat. Aamuisin kuntosalilla käynti oli hyvä kokemus, saimme jopa salipyyhkeet sieltä mukaan :) Suosittelen tätä hotellia niin perheille kuin pariskunnille.

 
5.11.2017

Kirjoittanut Timo S Rauma, Suomi

Rantalomalla kaupungissa

Siisti ja tasokas hotelli kaupungikeskustassa. Mukava ja ystävällinen palvelu joskin välillä hidasta. Ruoka oli hyvää ja laadukasta. Ala Carte ravintolat olivat monipuolisia ja tasokkaita. Me otimme All Inclusive ja olimme siihen tyytyväisiä. Ranta ja allasalueet olivat hyvät ja siistit. Ainut negatiivisuus oli kun saavuimme hotelliin saimme classic huoneen, vaikka olimme maksaneet premium huoneesta. Kun huomasimme virheen menimme selvittämään asiaa ja saimme vasta sitten kuulla, että hotelli on ylibuukattu. Oli pettymys kun he eivät sitä meille heti kertoneet. Saimme kahden päivän kuluttua paremman huoneen.