Negombo

  • Paljon ravintoloita ja baareja
  • Pitkä hiekkaranta

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Negombo on värikäs lomakohde, joka sijaitsee noin 20 kilometriä pääkaupunki Colombosta pohjoiseen. Täällä ihana rantaelämä ei ole koskaan kaukana.Lisätiedot Negombo

Ravintolat

Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle juomineen on noin 15 €.

Poya Dayn aikaan (täydenkuun päivä) alkoholin tarjoileminen on lain mukaan kiellettyä.

Rannat

Negombossa on pitkä ja leveä hienohiekkainen ranta. Meressä voi joskus olla virtauksia ja korkeaa aallokkoa. Auringonotto yläosattomissa kielletty.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 31°c
helmi 32°c
maalis 32°c
huhti 32°c
touko 31°c
kesä 30°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 30°c
loka 30°c
marras 30°c
joulu 31°c

Kaikki matkakohteet Sri Lanka

Bentota

Koe Sri Lanka ja rauhallinen Bentota – tällä matkalla pääosassa ovat upeat rannat, aito paikalliselämä ja luonnonkaunis ympäristö.

Galle

Matkusta Apollomatkojen kautta värikkääseen Gallen satamakaupunkiin Sri Lankan eteläosaan. Täällä yhdistät rennon rantalomailun Sri Lankan neljänneksi suurimman kaupungin vilkkaaseen elämään.

Hikkaduwa

Etelä-Sri Lankan rannikolla sijaitsee Hikkaduwan lomaparatiisi. Hikkaduwa-matka on täynnä uusia ruokailuelämyksiä, mukavia päiviä rannalla ja edullisia ostoksia. Täällä voit vain rentoutua, mutta myös hypätä vesiputouksiin ja lainelaudalle.

Kosgoda

Lähde lomalle pieneen Kosgodan rannikkokaupunkiin Sri Lankassa, jossa odottaa rauhallinen ja rentouttava lomatunnelma sekä laiskat rantapäivät Intian valtameren äärellä. Kaupungissa on myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja ihania luontoelämyksiä.