Goldi Sands

Goldi Sands sijaitsee aivan Negombon hiekkarannalla, jota reunustavat huojuvat palmupuut. Täällä vietät lomapäiviä altaan äärellä tai rannalla nauttien. Aamiainen sisältyy loman hintaan, ja lisämukavuutta lomaan tuovat puolihoito tai All Inclusive.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1573 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Goldi Sandsissa on kaksi allasaluetta, ja toisen allasalueen altaassa on myös jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -rantoja allasalueilla ja rannalla. Maksuttomat allaspyyhkeet. Allasbaari.

Hotellissa on kaksi ravintolaa. Toisessa on tarjolla paikallista, sri lankalaista ruokaa sekä aasialaisia ja kansainvälisiä herkkuja, ja se on avoinna aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Toinen ravintola on avoinna lounas- ja illallisaikaan, ja ravintolassa on tarjolla kansainvälisiä ruokia. Siisti vaatetus, pitkät housut miehille. Allasbaari ja baari.

Ayurveda-hoitoja, yrttikylpyjä ja hierontaa lisämaksusta. Pöytätennis lisämaksusta. Iltaviihdettä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (24.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

Aamiaispöytä, klo 07.00-10.00. Lounaspöytä, klo 12.30-14.30. Illallispöytä, klo 19.30-22.00. Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 10.00-22.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 11.00 alkaen saapumispäivänä ja klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Negombo

Camelot Beach

Hotelli Camelot Beach sijaitsee aivan hiekkarannalla Negombossa. Pulahda altaaseen tai ota rennosti palmujen alla hotellin puutarhassa. Täällä asut yksinkertaisissa huoneissa, ja hotellin ystävällinen henkilökunta pitää sinusta hyvää huolta.

Club Hotel Dolphin

Clu Hotel Dolphin sijaitsee hienon Kammalan hiekkarannan äärellä, aivan Negombon ulkopuolella. Hotellilla voit halutessasi pelata tennistä tai squashia, tai vain rentoutua spassa tai hotellin altailla. Täällä lomailet luonnonkauniiden maisemien keskellä nauttien hyvästä ruoasta ja Sri Lankan ihanasta tunnelmasta.