Bentota

  • Ihanat hiekkrannat
  • Rento ilmapiiri

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Koe Sri Lanka ja rauhallinen Bentota – tällä matkalla pääosassa ovat upeat rannat, aito paikalliselämä ja luonnonkaunis ympäristö.

Suositut hotellit, Bentota


Lisätiedot Bentota

Aikaero

+3,5 h talviaikana, +2,5 h kesäaikana.

Ravintolat

Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle juomineen on noin 15 €.

Poya Dayn aikaan (täydenkuun päivä) alkoholin tarjoileminen on lain mukaan kiellettyä.

Rannat

Länsirannikolla saattaa vesi näyttää samealta, johtuen virtauksista. Bentotassa vesi on kirkkaampaa ja ranta hienohiekkainen. Virtauksia ja suuria aaltoja esiintyy. Rannoilla työskentelee paikallisia kalastajia. Auringonotto yläosattomissa ei ole sallitua.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 30°c
helmi 30°c
maalis 31°c
huhti 31°c
touko 30°c
kesä 30°c
heinä 29°c
elo 29°c
syys 29°c
loka 29°c
marras 29°c
joulu 29°c

Kaikki matkakohteet Sri Lanka

Galle

Matkusta Apollomatkojen kautta värikkääseen Gallen satamakaupunkiin Sri Lankan eteläosaan. Täällä yhdistät rennon rantalomailun Sri Lankan neljänneksi suurimman kaupungin vilkkaaseen elämään.

Hikkaduwa

Etelä-Sri Lankan rannikolla sijaitsee Hikkaduwan lomaparatiisi. Hikkaduwa-matka on täynnä uusia ruokailuelämyksiä, mukavia päiviä rannalla ja edullisia ostoksia. Täällä voit vain rentoutua, mutta myös hypätä vesiputouksiin ja lainelaudalle.

Negombo

Negombo on värikäs lomakohde, joka sijaitsee noin 20 kilometriä pääkaupunki Colombosta pohjoiseen. Täällä ihana rantaelämä ei ole koskaan kaukana.

Kosgoda

Lähde lomalle pieneen Kosgodan rannikkokaupunkiin Sri Lankassa, jossa odottaa rauhallinen ja rentouttava lomatunnelma sekä laiskat rantapäivät Intian valtameren äärellä. Kaupungissa on myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja ihania luontoelämyksiä.