Cinnamon Bentota Beach

Cinnamon Bentota Beach sijaitsee joen ja kauniin palmujen reunustaman rannan keskellä. Täällä pääset nauttimaan ihanista spa-hoidoista, ihastelemaan taidetta ja heittäytymään vauhdin huumaan erilaisten vesiaktiviteettien parista, ja lapsille hotellista löytyy myös oma lastenkerho.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1234 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cinnamon Bentota Beachin on suunnitellut arkkitehti Geoffrey Manning Bawa, ja monet hänen teoksistaan ja muuta taidetta on edelleen nähtävissä hotellilla, mukaan lukien pääportaiden riikinkukkopatsas vuodelta 1967. Myös vastaanoton katto on taideteos itsessään!

Hotellin allasalue sijaitsee lähellä rantaa, ja sitä ympäröivät kauniit palmupuut. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet. Allasbaari.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, joissa on tarjolla sri lankalaisia herkkuja, sekä muita aasialaisia ja italian keittiön erikoisuuksia. Noutopöytäravintola Nossassa on tarjolla aamiaista ja lounasta, ja illallisaikaan avoinna ovat myös ravintola Ottima sekä ravintola Sest, jotka tarjoavat esimerkiksi italialaista ruokaa aasialaisella vivahteella. Á la carte -ravintola Sea Meats Spice tarjoaa kala- ja äyriäisruokia. Aulabaari.

Suuri kuntosali ja spa. Hotellin ylläpitämä lastenkerho, jossa on englanninkielinen henkilökunta. Leikkikenttä. Leikkihuone ja pelihuone. Vesiurheilua lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Noin kolme kilometriä Bentotan keskustaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (24.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola Nossassa, klo 07.00-10.00.
  • Lounaspöytä ravintola Nossassa tai á la carte -ravintola Sea Meats Spicessa, klo 12.30-14.30.
  • Illalllinen listalta á la carte ravintola Ottimossa, Zestissä tai Sea Meats Spicessa, klo 19.30-22.00.
  • Välipaloja allasbaari Drenchissä, klo 10.00-12.00 ja 15.00-18.00 sekä aulabaari Fuzessa klo 10.00-12.00 ja 15.00-19.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista klo 10.00-00.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä sisäänkirjautumisesta lähtöpäivän klo 12.00 saakka.