Camelot Beach

Hotelli Camelot Beach sijaitsee aivan hiekkarannalla Negombossa. Pulahda altaaseen tai ota rennosti palmujen alla hotellin puutarhassa. Täällä asut yksinkertaisissa huoneissa, ja hotellin ystävällinen henkilökunta pitää sinusta hyvää huolta.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1383 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Camelot Beachissä Negombossa on helppo rentoutua. Hotellilla on allasalue, jossa on kaksi allasta ja matalampi lastenosio, ja altaalta on suora pääsy hienolle hiekkarannalle. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Allas/snack-baari Excalibur.

Camelot Beachistä löytyy ravintola Sangreal, jossa on tarjolla paikallisia sri lankalaisia herkkuja sekä kansainvälisiä ruokia. Lisämaksusta voit illallistaa myös allasalueella olevalla tasanteella. Aulabaari.

Ayurveda-hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Pöytätennis. Leikkikenttä. Mahdollisuus syvänmeren kalastukseen ja purjelautailuun lisämaksusta. Iltaviihdettä muutamana iltana viikossa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Silitysrauta ja -lauta lainattavissa vastaanotosta. Aivan hotellin ulkopuolella on srilankalaisia putiikkeja ja muutamia paikallisia ravintoloita. Jalkakäytävät ovat kapeita, joten kaupungissa on helpointa kulkea taksilla.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (24.12) illallinen
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Negombo

Club Hotel Dolphin

Clu Hotel Dolphin sijaitsee hienon Kammalan hiekkarannan äärellä, aivan Negombon ulkopuolella. Hotellilla voit halutessasi pelata tennistä tai squashia, tai vain rentoutua spassa tai hotellin altailla. Täällä lomailet luonnonkauniiden maisemien keskellä nauttien hyvästä ruoasta ja Sri Lankan ihanasta tunnelmasta.

Goldi Sands

Goldi Sands sijaitsee aivan Negombon hiekkarannalla, jota reunustavat huojuvat palmupuut. Täällä vietät lomapäiviä altaan äärellä tai rannalla nauttien. Aamiainen sisältyy loman hintaan, ja lisämukavuutta lomaan tuovat puolihoito tai All Inclusive.