Camelot Beach

  • Lähellä rantaa
  • Yksinkertainen mutta viihtyisä
  • Allasalue suuressa puutarhassa

Hotelli Camelot Beach sijaitsee aivan hiekkarannalla Negombossa. Pulahda altaaseen tai ota rennosti palmujen alla hotellin puutarhassa. Täällä asut yksinkertaisissa huoneissa, ja hotellin ystävällinen henkilökunta pitää sinusta hyvää huolta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1099 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Camelot Beach -hotellin vehreässä puutarhassa on mukava allasalue, jossa on erillinen lastenallas sekä allas-/snackbaari Excalibur sekä maksuttomia aurinkotuoleja. Allasalueen ulkopuolella on pitkä hiekkaranta, jos haluat mieluummin pulahtaa suoraan mereen.

Camelot Beachin ravintola The Sangreal tarjoilee sekä paikallisia että kansainvälisiä annoksia. Hotellissa on myös aulabaari. Jos haluat syödä illallista ulkona, on allasalueella on muutamia pöytiä, joissa voi illallistaa lisämaksusta.

Maksuton wifi vastaanotossa. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Hierontaa. Pöytätennis. Leikkipaikka. Mahdollisuus kalastukseen ja surffaukseen lähistöllä. Pesulapalvelu. Viihdettä muutamana iltana viikossa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.