Club Hotel Dolphin

Clu Hotel Dolphin sijaitsee hienon Kammalan hiekkarannan äärellä, aivan Negombon ulkopuolella. Hotellilla voit halutessasi pelata tennistä tai squashia, tai vain rentoutua spassa tai hotellin altailla. Täällä lomailet luonnonkauniiden maisemien keskellä nauttien hyvästä ruoasta ja Sri Lankan ihanasta tunnelmasta.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 hengelle./1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-huone allaspääsyllä 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Yhden huoneen huvila 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Seaview Villa 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3809 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 12 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Club Hotel Dolphinsin allasalue sijaitsee aivan punertavan hiekkarannan yläpuolella, ja allasalueelta löytyy kaksi allasta, joista toinen on toiminnallinen allas matalammalla lastenosiolla, ja toinen on hieman rauhallisempi allas rentoutumista varten. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Kahdessa allasbaarissa tarjoillaan välipaloja päivisin ja rantabaarissa on tarjolla juomia aamusta keskiyöhön asti. Hotellissa on useita ravintoloita. Noutopöytäravintola Sands tarjoaa paikallista ja kansainvälistä ruokaa. Kaksi à la carte -ravintolaa, Waves ja Seafood Market, tarjoavat kansainvälisiä ja paikallisia ruokia sekä kala- ja äyriäisruokia. À la carte -ravintoloihin tarvitset pöytävarauksen, ja ravintoloihin tulee pukeutua siististi.

Club Hotel Dolphinissa on tekemistä jokaiseen makuun. Täällä voit pelata squashia ja tennistä, vuokrata polkupyörän tai kajakin, pelata biljardia, pöytätennistä, sulkapalloa, minigolfia tai treenata hotellin kuntosalilla. 3-10 vuotiaille lapsille löytyy hotellin ylläpitämä lastenkerho, englanninkielinen henkilökunta. Leikkikenttä. Spa, jossa on hoitoja lisämaksusta. Iltaviihdettä, esimerkiksi tanssia, esityksiä ja elämää musiikkia. Viikonloppuisin hotellissa on yökerho.

Maksuton wifi koko hotellissa. Minimarket. Kammalaan on noin 2 kilometria ja Negombon keskustaan noin 12 kilometria. Hotellin vieressä on aallonmurtajia, mutta aivan hotellin läheltä löytyy myös mukava hiekkaranta.

Ateriat

Sisältää:

 • Aamiasbuffet
 • Jouluillallinen (24.12.)
 • Uudenvuoden illallinen

Lisämaksulla:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)
 • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallisbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Mannermainen aamiainen ravintola Sandsissa, klo 04.30-07.00.
 • Aamiaispöytä ravintola Sandsissa, klo 07.00-10.00.
 • Lounaspöytä ravintola Sandsissa, klo 12.30-15.00.
 • Illallispöytä ravintola Sandsissa, klo 19.00-22.00.
 • Välipaloja Snacks Nibblessa, klo 11.00-14.00.
 • Välipaloja The Covessa, klo 11.00-14.00.
 • Afternoon Tea Snacks Nibblessa, klo 16.00-17.00.
 • Afternoon Tea The Covessa, klo 16.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista, klo 10.00-00.00. Flippers Bar on avoinna klo 10.00-19.00 ja Aqua Bar Lounge on avoinna klo 10.00-00.00.
 • Osa aktiviteeteista, kuten tennis, sulkapallo ja kuntosali.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä sisäänkirjautumisesta klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Yhden huoneen huvila, Seaview Villa ja Superior-huoneet allaspääsyllä ovat varattavissa talvesta 24/25 eteenpäin.

Hotellit Negombo

Camelot Beach

Hotelli Camelot Beach sijaitsee aivan hiekkarannalla Negombossa. Pulahda altaaseen tai ota rennosti palmujen alla hotellin puutarhassa. Täällä asut yksinkertaisissa huoneissa, ja hotellin ystävällinen henkilökunta pitää sinusta hyvää huolta.

Goldi Sands

Goldi Sands sijaitsee aivan Negombon hiekkarannalla, jota reunustavat huojuvat palmupuut. Täällä vietät lomapäiviä altaan äärellä tai rannalla nauttien. Aamiainen sisältyy loman hintaan, ja lisämukavuutta lomaan tuovat puolihoito tai All Inclusive.