Seaview Villa

Seaview Villassa on pohjaterassi ja merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen ja/tai olemassa oleviin vuoteisiin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huoneissa on joko parveke tai terassi, osassa on merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen ja/tai olemassa oleviin vuoteisiin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone allaspääsyllä

Superior-huone, jonka ulkotilassa pääsy uima-altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen ja/tai olemassa oleviin vuoteisiin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Yhden huoneen huvila

Yhden huoneen huvila, jossa pohjaterassi. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen tai olemassa oleviin vuoteisiin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.