Galle

  • Historiallinen satamakaupunki
  • Ihana yhdistelmä rantalomaa ja kaupunkielämää

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Matkusta Apollomatkojen kautta värikkääseen Gallen satamakaupunkiin Sri Lankan eteläosaan. Täällä yhdistät rennon rantalomailun Sri Lankan neljänneksi suurimman kaupungin vilkkaaseen elämään.Lisätiedot Galle

Aikaero

+3,5 h talviaikana, +2,5 h kesäaikana.

Ravintolat

Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle juomineen on noin 15 €.

Poya Day – Kerran kuussa on Täydenkuun päivä, jolloin alkoholin tarjoileminen on lain mukaan kiellettyä.

Rannat

Ranta on vaaleaa, hienoa hiekkaa. Virtauksia ja korkeita aaltoja esiintyy. Ranta on paikallisten kalastajien työpaikka. Rannalla ei saa ottaa aurinkoa yläosattomissa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 29°c
helmi 30°c
maalis 30°c
huhti 30°c
touko 30°c
kesä 29°c
heinä 29°c
elo 29°c
syys 29°c
loka 29°c
marras 29°c
joulu 29°c

Kaikki matkakohteet Sri Lanka

Bentota

Koe Sri Lanka ja rauhallinen Bentota – tällä matkalla pääosassa ovat upeat rannat, aito paikalliselämä ja luonnonkaunis ympäristö.

Hikkaduwa

Hikkaduwa on yksi Sri Lankan vanhimmista lomakohteista ja on todellinen lomaparatiisi kaikille jotka haluavat sukeltaa ja snorklata. Iltaisin rantabaarit heräilevät, ja kaikkialla vallitsee rento lomatunnelma.

Negombo

Negombo on värikäs lomakohde, joka sijaitsee noin 20 kilometriä pääkaupunki Colombosta pohjoiseen. Täällä ihana rantaelämä ei ole koskaan kaukana.