Hotellit Krakovassa

Apollomatkat tarjoaa laajan valikoiman kohtuuhintaisia ​​hotelleja Krakovassa. Useimmat Krakovan matkailijat suosivat viihtyisää Vanhankaupungin aluetta tai trendikästä Kaźmierzia, joista löytyy myös suosituimmat hotellimme. Kauniissa vanhassa kaupungissa, Stare Miastossa, voit majoittua lähellä isoa pääkatua tai etelämpänä Wavelkullenissa. Vanha juutalaiskaupunginosa Kazimierz sijaitsee lähellä vanhaa kaupunkia sekä jokea.

Hotelli Krakovaan Apollomatkoilta

  • Satoja hotelleja eri puolilla Krakovaa
  • Kaikki hotellit vähintään 3 tähden hotelleja
  • Turvanasi on valmismatkalaki varatessasi lento+hotellin

Suosituimmat hotellit Krakovassa

Apollomatkoilta löydät useita hotellivaihtoehtoja Krakovassa. Tässä viisi suosituinta hotellia.

Columbus Hotel Krakow

Columbus Hotel

Tämä kolmen tähden hotelli sijaitsee Kazimierzin alueella, jonka nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Juutalainen hautausmaa ja Vanha synagoga. Hotellissa on ilmainen wifi, vuokrapyöriä ja viihtyisä puutarha.

 

Puro Hotel Krakova

Puro Hotel

Moderni 4 tähden hotelli keskeisellä paikalla Krakovassa. Hotellissa on ilmainen wifi, baari ja kahvila. Hotellin läheltä löytyy nähtävyyksiä, kuten Galeria Krakowska ja Krakovan muuri.

 

Queen Boutique Hotel

Queen Boutique Hotel

Art Deco -tyylinen 4 tähden hotelli, joksa sijaitsee aivan kaupungin sydämessä, lähellä Wawelin linnaa. Hotellissa on ilmainen wifi, ravintola, kahvila sekä kylpylä. 

 

Andel's Hotel Cracow

Andel's Hotel Cracow

Moderni 4 tähden hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa ja aivan nurkan takana on Galleria Krakowska. Hotellissa on ilmainen wifi, kuntokeskus, ravintola ja huonepalvelu.

 

Kossak Hotel

Kossak Hotel

Viihtyisä 4 tähden hotelli sijaitsee Veiksel-joen rannalla lähellä Wavelin linnaa. Hotelli tarjoaa ilmaisen wifin, baarin, ravintolan ja kuntosalin. Huoneissa on tv, minibaari ja tallelokero.