Lennot Krakovaan

Helsingistä Krakovaan on monia lentoyhteyksiä. Suoria lentoja löytyy esimerkiksi Finnarilta ja yhdellä välilaskulla muun muassa Norwegianilta ja Lufthansalta. Suoran lennon lentoaika noin 2 tuntia. Krakovan lentokentältä on hyvät ja nopeat yhteydet Krakovan keskustaan. 

Krakovan lentokentät

Balicen lentokenttä

Krakova Balicen lentokenttä on Puolan toisiksi suurin lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee Balicen kaupungissa, noin 15 kilometrin päässä Krakovan kaupungista.  Lentokentällä on kaksi matkustajaterminaalia, joista Terminaali 1 on ulkomaanterminaali.

Balicen lentokentältä pääsee kätevästi junalla Krakovan keskustaan. Juna lähtee 200 metrin päästä 1.terminaalista ja terminaaleista on ilmainen bussikuljetus junalle. Juna liikennöi puolen tunnin välein ja matka kestää noin 20 minuuttia. Lippu maksaa muutaman euron ja sen voi ostaa junasta, 1.terminaalista tai Krakovan rautatieasemalta. Lentokentältä keskustaan pääsee myös edullisesti bussilla ja yhdensuuntainen matka maksaa 4 PLN, mutta matka kestää noin 40 minuuttia. Taksimatka Krakovaan maksaa noin 20 euroa.  

Lentoaika: Helsinki-Krakova n. 2 tuntia