AP Cabanas Beach & Nature

All Inclusive -hotelli AP Cabanas Beach & Nature sijaitsee Ria Formosan luonnonsuojelualueen vieressä ja tarjoaa runsaan valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja. Rentoudu altaalla tai hyppää aurinkovoimalla kulkevan veneen kyydissä Ilha de Taviran hiekkarannalle. Hotelli toivottaa tervetulleeksi vähintään 14-vuotiaat vieraat.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/2 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 304 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

AP Cabanas Beach & Nature on hieno luonnon ympäröimä All Inclusive -hotelli, jonka ikäraja on 14-vuotta. Sijainti on täydellinen melontaan, SUP-lautailuun ja jännittäviin pyöräretkiin. Jos vuokraat auton, voit tutustua helposti myös läheiseen Taviraan, jossa on kauppahalli, kahviloita, kalaravintoloita, kauppoja, kolmekymmentä kirkkoa sekä näyttävä maurilainen silta.

Suurella allasalueella on laguuninmallinen allas syvenevällä pohjalla, sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeitä lisämaksusta. Allasbaari on avoinna aamusta iltaan. Hotellin katolla on toinen allas aurinkotuoleineen, sekä lounge viileämpiä iltoja varten.

Buffetravintolassa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Ravintola Riassa voit nauttia lounaan noutopöydästä ja illallisen valmiista menusta. Ravintola Grillissä pääset maistamaan maukkaita kala- ja liha-annoksia suoraan grillistä.

AP Cabanas Beach & Naturessa on suuri valikoima ulkoaktiviteetteja. Voit osallistua vaellus- ja pyöräilyretkille, meloa ja SUP-lautailla sekä hypätä aurinkovoimalla kulkevan veneen kyytiin. Ilha de Taviran rannalla on muutamia lounasravintoloita sekä aurinkotuoleja lisämaksusta.

Hotellin kylpylässä on lämmitetty sisäuima-allas, sauna, höyrysauna ja poreallas sekä kylpylähoitoja lisämaksulla. Kuntosalin ikäraja on 16 vuotta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Taviran keskustaan 7 kilometriä. Faroon noin 41 kilometriä ja Faron lentoasemalle noin 47 kilometriä. Vilamouraan 59 kilometriä ja Albufeiraan 76 kilometriä.

Ateriat

Sisältää:

 • All Inclusive.

Lisämaksulla:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
 • Illallispöytä, klo 19.00-22.00.
 • Välipaloja, klo 10.30-12.00 ja 15.00-18.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, osassa hotellin baareista

All Inclusive Ultra sisältää lisäksi:

 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä sekä kansainvälisiä mietoja ja väkeviä juomia.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa sisäänkirjautumisesta klo 11.00 asti lähtöpäivänä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 3+
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Wifi yleisissä tiloissa