Faro

  • Aitoa Portugalia
  • Lähellä upeaa kansallispuistoa
  • Apollomatkojen omatoimikohde

Faro Portugalissa on kuuluisa erinomaisesta sijainnistaan Algarven rannikolla. Farossa voit tuntea aidon Portugalin, jossa päivät vietetään kauniilla hiekkarannoilla upeissa välimerellisissä maisemissa. Varaa lennot ja hotelli Faroon Apollomatkojen kautta, ja räätälöi juuri itsellesi sopiva matka.Lisätiedot Faro

Aikaero

Suomessa kello on kaksi tuntia edellä.

Valuutta

Euro (EUR €).

Ravintolat

Keskihinta kahden ruokalajin illalliselle on n. 25€/henkilö. Olut ravintoloissa maksaa n. 2,5 €.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 16°c
helmi 16°c
maalis 18°c
huhti 19°c
touko 21°c
kesä 24°c
heinä 26°c
elo 26°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 19°c
joulu 17°c

Kaikki alueet Algarve

Albufeira

Eteläinen Portugali ja Algarven rannikko on ollut pitkään suosittu lomakohde golfareiden keskuudessa. Kohteessa on paljon tekemistä, monien kilometrien mittaisia rantoja joita ympäröi jylhät kalliot, korkeatasoisia golfkenttiä ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden. Paketoi oma matkasi Albufeiraan Apollomatkojen kanssa!

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio sijaitsee Espanjan rajalla kulkevan Guadiana-joen varrella. Voit pulahtaa uimaan hiekkarannalla, tutustua monipuoliseen luonnonsuojelualueeseen ja uppoutua alueen mielenkiintoiseen historiaan. Majoitu tasokkaasti Grand House Algarvessa, hemmottele itseäsi virkistävällä mineraalikylvyllä suolavesispassa, tai vuokraa auto ja tutustu Algarven rannikkoon ja sen useisiin rannikkokaupunkeihin ja golfkenttiin. Aurinkoisia tunteja on vuosittain yli 3000!

Tavira

Tavira sijaitsee Algarven rannikolla noin 30 kilometrin päässä Espanjan rajalta. Kohde on pullollaan luontoa, kauniita hiekkarantoja, antiikkisia siltoja, tuoreita kala-annoksia ja kaksi mahdollisesti Portugalin parhaista golfkentistä. Voit majoittua Apollomatkojen valikoiman hotellissa AP Cabanas Beach & Nature, josta pääset aurinkovoimalla kulkevan veneen kyydissä rannalle.