Tavira

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Tavira sijaitsee Algarven rannikolla noin 30 kilometrin päässä Espanjan rajalta. Kohde on pullollaan luontoa, kauniita hiekkarantoja, antiikkisia siltoja, tuoreita kala-annoksia ja kaksi mahdollisesti Portugalin parhaista golfkentistä. Voit majoittua Apollomatkojen valikoiman hotellissa AP Cabanas Beach & Nature, josta pääset aurinkovoimalla kulkevan veneen kyydissä rannalle.Lisätiedot Tavira

Valuutta

Euro (EUR).

Ravintolat

Tavira sijaitsee aivan Atlantin vieressä, joten on luonnollista että portugalilainen keittiö hyödyntää meren antimia. Monissa ravintoloissa on tarjolla kala-annoksia. Yksi suosittu annos on Cataplana, jonka reseptiä varioidaan paljon. Padassa on usein simpukoita, rapuja, kalaa ja äyriäisiä, mutta joskus siihen lisätään myös lihaa. Valkosipuli, korianteri ja persilja ovat suosituimpia mausteita. Suosittelemme kokeilemaan myös grillattuja sardiineja tai kalakeitto Caldo de Peixeä.

Kuljetukset matkakohteessa

Faron lentokentältä Taviraan kestää noin 40 minuuttia, riippuen liikenteestä.

Rannat

Useita leveitä hienohiekkaisia rantoja koko Algarven rannikolle, osaa reunustaa jyrkät kalliot.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 16°c
helmi 17°c
maalis 19°c
huhti 20°c
touko 23°c
kesä 27°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 27°c
loka 23°c
marras 19°c
joulu 17°c

Kaikki alueet Algarve

Albufeira

Eteläinen Portugali ja Algarven rannikko on ollut pitkään suosittu lomakohde golfareiden keskuudessa. Kohteessa on paljon tekemistä, monien kilometrien mittaisia rantoja joita ympäröi jylhät kalliot, korkeatasoisia golfkenttiä ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden. Paketoi oma matkasi Albufeiraan Apollomatkojen kanssa!

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio sijaitsee Espanjan rajalla kulkevan Guadiana-joen varrella. Voit pulahtaa uimaan hiekkarannalla, tutustua monipuoliseen luonnonsuojelualueeseen ja uppoutua alueen mielenkiintoiseen historiaan. Majoitu tasokkaasti Grand House Algarvessa, hemmottele itseäsi virkistävällä mineraalikylvyllä suolavesispassa, tai vuokraa auto ja tutustu Algarven rannikkoon ja sen useisiin rannikkokaupunkeihin ja golfkenttiin. Aurinkoisia tunteja on vuosittain yli 3000!

Faro

Faro Portugalissa on kuuluisa erinomaisesta sijainnistaan Algarven rannikolla. Farossa voit tuntea aidon Portugalin, jossa päivät vietetään kauniilla hiekkarannoilla upeissa välimerellisissä maisemissa. Varaa lennot ja hotelli Faroon Apollomatkojen kautta, ja räätälöi juuri itsellesi sopiva matka.