Tavira

Paikallinen palvelu

Paikallinen palvelu

Apollolla ei ole tässä kohteessa omaa henkilökuntaa, vaan paikalliset englantia puhuvat yhteistyökumppanimme edustavat meitä. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä paikallistuntemus kohteesta.

Tavira sijaitsee Algarven rannikolla noin 30 kilometrin päässä Espanjan rajalta. Kohde on pullollaan luontoa, kauniita hiekkarantoja, antiikkisia siltoja, tuoreita kala-annoksia ja kaksi mahdollisesti Portugalin parhaista golfkentistä. Voit majoittua Apollomatkojen valikoiman hotellissa AP Cabanas Beach & Nature, josta pääset aurinkovoimalla kulkevan veneen kyydissä rannalle.

Suositut hotellit, Tavira


Lisätiedot Tavira

Valuutta

Euro (EUR).

Ravintolat

Tavira sijaitsee aivan Atlantin vieressä, joten on luonnollista että portugalilainen keittiö hyödyntää meren antimia. Monissa ravintoloissa on tarjolla kala-annoksia. Yksi suosittu annos on Cataplana, jonka reseptiä varioidaan paljon. Padassa on usein simpukoita, rapuja, kalaa ja äyriäisiä, mutta joskus siihen lisätään myös lihaa. Valkosipuli, korianteri ja persilja ovat suosituimpia mausteita. Suosittelemme kokeilemaan myös grillattuja sardiineja tai kalakeitto Caldo de Peixeä.

Kuljetukset matkakohteessa

Faron lentokentältä Taviraan kestää noin 40 minuuttia, riippuen liikenteestä.

Rannat

Useita leveitä hienohiekkaisia rantoja koko Algarven rannikolle, osaa reunustaa jyrkät kalliot.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 15°c
maalis 17°c
huhti 18°c
touko 21°c
kesä 24°c
heinä 26°c
elo 26°c
syys 24°c
loka 21°c
marras 18°c
joulu 15°c

Kaikki alueet Algarve

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio sijaitsee Espanjan rajalla kulkevan Guadiana-joen varrella. Voit pulahtaa uimaan hiekkarannalla, tutustua monipuoliseen luonnonsuojelualueeseen ja uppoutua alueen mielenkiintoiseen historiaan. Majoitu tasokkaasti Grand House Algarvessa, hemmottele itseäsi virkistävällä mineraalikylvyllä suolavesispassa, tai vuokraa auto ja tutustu Algarven rannikkoon ja sen useisiin rannikkokaupunkeihin ja golfkenttiin. Aurinkoisia tunteja on vuosittain yli 3000!

Albufeira

Eteläinen Portugali ja Algarven rannikko on ollut pitkään suosittu lomakohde golfareiden keskuudessa. Kohteessa on paljon tekemistä, monien kilometrien mittaisia rantoja joita ympäröi jylhät kalliot, korkeatasoisia golfkenttiä ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden. Paketoi oma matkasi Albufeiraan Apollomatkojen kanssa!

Faro

Faro Portugalissa on kuuluisa erinomaisesta sijainnistaan Algarven rannikolla. Farossa voit tuntea aidon Portugalin, jossa päivät vietetään kauniilla hiekkarannoilla upeissa välimerellisissä maisemissa. Varaa lennot ja hotelli Faroon Apollomatkojen kautta, ja räätälöi juuri itsellesi sopiva matka.

Alvor & Portimao

Kun varaat loman Alvoriin ja Portimãoon, pääset nauttimaan Euroopan kauneimmista rannoista, tunnelmallisesta kaupunkielämästä sekä kattavasta ravintolatarjonnasta. Jos vuokraat auton, voit tutustua Algarven rannikkoon ja muihin lähialueisiin kätevästi. Algarven rannikolla on yhteensä noin 40 golfkenttää ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.