Albufeira

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Eteläinen Portugali ja Algarven rannikko on ollut pitkään suosittu lomakohde golfareiden keskuudessa. Kohteessa on paljon tekemistä, monien kilometrien mittaisia rantoja joita ympäröi jylhät kalliot, korkeatasoisia golfkenttiä ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden. Paketoi oma matkasi Albufeiraan Apollomatkojen kanssa!



Lisätiedot Albufeira

Valuutta

Euro (EUR).

Ravintolat

Albufeirassa on runsas valikoima ravintoloita, joista monessa tarjotaan hyviä kala- ja äyriäisannoksia.

Kuljetukset matkakohteessa

Albufeiraan matkustaessasi lennät Faron lentokentälle. Farosta Albufeiraan on noin 45 minuutin matka, ja kuljetukset voit ostaa Apollomatkoilta lisäpalveluna.

Rannat

Algarven rannikolla on useita kilometrien mittaisia vaaleahiekkaisia rantoja. Albufeirassa on kaksi päärantaa, Praia dos Pescadores ja Praia da Oura, joissa molemmissa on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 15°c
maalis 17°c
huhti 18°c
touko 20°c
kesä 24°c
heinä 26°c
elo 26°c
syys 24°c
loka 21°c
marras 18°c
joulu 15°c

Kaikki alueet Algarve

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio sijaitsee Espanjan rajalla kulkevan Guadiana-joen varrella. Voit pulahtaa uimaan hiekkarannalla, tutustua monipuoliseen luonnonsuojelualueeseen ja uppoutua alueen mielenkiintoiseen historiaan. Majoitu tasokkaasti Grand House Algarvessa, hemmottele itseäsi virkistävällä mineraalikylvyllä suolavesispassa, tai vuokraa auto ja tutustu Algarven rannikkoon ja sen useisiin rannikkokaupunkeihin ja golfkenttiin. Aurinkoisia tunteja on vuosittain yli 3000!

Faro

Faro Portugalissa on kuuluisa erinomaisesta sijainnistaan Algarven rannikolla. Farossa voit tuntea aidon Portugalin, jossa päivät vietetään kauniilla hiekkarannoilla upeissa välimerellisissä maisemissa. Varaa lennot ja hotelli Faroon Apollomatkojen kautta, ja räätälöi juuri itsellesi sopiva matka.

Alvor & Portimao

Kun varaat loman Alvoriin ja Portimãoon, pääset nauttimaan Euroopan kauneimmista rannoista, tunnelmallisesta kaupunkielämästä sekä kattavasta ravintolatarjonnasta. Jos vuokraat auton, voit tutustua Algarven rannikkoon ja muihin lähialueisiin kätevästi. Algarven rannikolla on yhteensä noin 40 golfkenttää ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.