Vila Real de Santo Antonio

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Vila Real de Santo Antonio sijaitsee Espanjan rajalla kulkevan Guadiana-joen varrella. Voit pulahtaa uimaan hiekkarannalla, tutustua monipuoliseen luonnonsuojelualueeseen ja uppoutua alueen mielenkiintoiseen historiaan. Majoitu tasokkaasti Grand House Algarvessa, hemmottele itseäsi virkistävällä mineraalikylvyllä suolavesispassa, tai vuokraa auto ja tutustu Algarven rannikkoon ja sen useisiin rannikkokaupunkeihin ja golfkenttiin. Aurinkoisia tunteja on vuosittain yli 3000!Lisätiedot Vila Real de Santo Antonio

Valuutta

Euro (EUR).

Kuljetukset matkakohteessa

Faron lentokentältä Vila Real de Santo Antonioon kestää noin tunnin (noin 66 kilometriä), riippuen liikenteestä.

Rannat

Noin kolme kilometriä Vila Real de Santo Antóniosta etelään sijaitsee merenranta ja leveämmät hiekkarannat. Praia de Santo Antónion ranta sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Vila Real de Santo Antoniosta. Rantaa pitkin pääsee kulkemaan pienempään Monte Gordon kylään kävely- ja pyörätietä pitkin. Kohteiden välillä liikennöi minijuna.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 15°c
helmi 15°c
maalis 17°c
huhti 18°c
touko 21°c
kesä 24°c
heinä 26°c
elo 26°c
syys 24°c
loka 21°c
marras 18°c
joulu 15°c

Kaikki alueet Algarve

Albufeira

Eteläinen Portugali ja Algarven rannikko on ollut pitkään suosittu lomakohde golfareiden keskuudessa. Kohteessa on paljon tekemistä, monien kilometrien mittaisia rantoja joita ympäröi jylhät kalliot, korkeatasoisia golfkenttiä ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden. Paketoi oma matkasi Albufeiraan Apollomatkojen kanssa!

Faro

Faro Portugalissa on kuuluisa erinomaisesta sijainnistaan Algarven rannikolla. Farossa voit tuntea aidon Portugalin, jossa päivät vietetään kauniilla hiekkarannoilla upeissa välimerellisissä maisemissa. Varaa lennot ja hotelli Faroon Apollomatkojen kautta, ja räätälöi juuri itsellesi sopiva matka.

Alvor & Portimao

Kun varaat loman Alvoriin ja Portimãoon, pääset nauttimaan Euroopan kauneimmista rannoista, tunnelmallisesta kaupunkielämästä sekä kattavasta ravintolatarjonnasta. Jos vuokraat auton, voit tutustua Algarven rannikkoon ja muihin lähialueisiin kätevästi. Algarven rannikolla on yhteensä noin 40 golfkenttää ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.