Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 17 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Superior-huoneet sijaitsevat parhaalla paikalla lähellä rantaa ja palveluita. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 17 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurehko kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 21 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Suurehko superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat hotellin parhaalla paikalla lähellä rantaa ja palveluita. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 21 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.