AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort on koko perheelle sopiva All Inclusive-hotelli. Hotellialueella on vehreitä nurmialueita ja puita sekä kaksi tilavaa allasaluetta, joissa on helppo viettää lomapäiviä. Ranta sijaitsee lähellä, kallioiden alapuolella, jonne on muutamia portaita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Suurempia kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Suurehkoja superior-huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3674 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

All Inclusive-hotelli AP Adriana Beach Resort sijaitsee aivan meren ja Praia da Falésia -rannan vieressä. Hotellilla on viisi allasta, joista kaksi on isoja altaita, kaksi lastenaltaita ja yksi sisäallas. Aktiiviselle lomailijalle on monipuolisia urheilumahdollisuuksia sekä kuntosali. Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä hengenpelastaja. Huoneet ovat valoisia ja kauniisti sisustettuja, täydellisiä rentouttavaan lomailuun!

Kaksi isoa allasaluetta, joista molemmissa on iso allas, ja toisessa pienempi lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Useita ravintoloita ja baareja. Pääravintola Al-Gharbissa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen kattavasta noutopöydästä. Kaksi á la carte -ravintolaa, joissa tarjoillaan paikallisia merellisiä annoksia, sekä liha- ja kala-annoksia suoraan grillistä. Á la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Ravintoloissa edellytetään iltaisin siistiä pukeutumista (miehille pitkät housut). Á la carte -ravintola on auki kesäkuun lopusta syyskuun loppuun. Kaksi baaria, jotka on auki päivisin ja iltaisin.

Hotellin spassa on sisäallas, sauna, höyrysauna ja jacuzzi. Sisäänpääsy maksuton, hoidot lisämaksusta.

Jalkapallokenttä, koripalloa, jousiammuntaa, rantalentopalloa, tenniskenttä, minigolfia ja boulea. Kuntosali, johon ikäraja 16-vuotta. Erilaisia aktiviteetteja päivittäin, kuten vesijumppaa, joogaa ja iltaohjelmaa kuten esityksiä ja elävää musiikkia. Englanninkielinen lastenkerho 3-11 -vuotiaille lapsille.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Hotellilla on lisämaksullinen kuljetus Albufeiraan ja Vilamouraan. Hotellialueella ja sen ympäristössä portaita ja korkeuseroja. Rannalle kuljetaan portaita pitkin. Hotellialue on laaja, ja etäisyydet hotellin palveluihin ja rannalle vaihtelevat riippuen huoneen sijainnista.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive.

Lisämaksusta:

  • All Inclusive Ultra

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola Al-Gharbissa, klo 7.30-10.00.
  • Lounaspöytä ravintola Al-Gharbissa, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä ravintola Al-Gharbissa, klo 18.30-21.30.
  • Välipaloja, klo 10.30-12.00 ja 15.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.30-23.00.

All Inclusive Ultra sisältää lisäksi:

  • Valikoiman kansainvälisiä juomia

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa sisäänkirjautumisesta klo 11.00 asti paluupäivänä.

Hotellit Albufeira

Epic Sana Algarve

Ylellinen hotelli Epic Sana Algarve sopii koko perheelle. Suuri allasalue, runsas valikoima ravintoloita nautiskelijoille, spa oman ajan viettoon sekä kaunis Praia da Falésian hiekkaranta. Jos kaipaat lomallesi ripauksen ekstraa, voit majoittua kahden huoneen sviiteissä ja nauttia rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä.

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia sijaitsee korkealla merenpinnan yläpuolella, ja tarjoaa uskomattomat näkymät Algarven punertaville kallioille. Lomallasi voit rentoutua allasalueella, kokeilla eri ravintoloita, treenata puttaustaitoja, pelata tennistä ja ladata akkuja hotellin spassa.