Epic Sana Algarve

Ylellinen hotelli Epic Sana Algarve sopii koko perheelle. Suuri allasalue, runsas valikoima ravintoloita nautiskelijoille, spa oman ajan viettoon sekä kaunis Praia da Falésian hiekkaranta. Jos kaipaat lomallesi ripauksen ekstraa, voit majoittua kahden huoneen sviiteissä ja nauttia rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle/2 hengelle. Kahden huoneen sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1852 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Epic Sana Algarve on viihtyisä perhehotelli, jossa pinjapuiden varjot ja nurmialueet kutsuvat rentoutumaan Atlantin aaltojen ylle. Rannalle pääsee kulkemaan portaita pitkin. Hotellialueella on aina joku alue, jossa voi oleskella varjossa joogamaton tai hyvän kirjan parissa.

Epic Sana Algarvessa on kaksi isoa allasaluetta. Yhdellä allasalueella on iso allas, jossa matalampi osio lapsille (ei erotettu), ja toisella allasalueella kaksi allasta, joista toisessa matalampi osio lapsille (ei erotettu) ja toinen vain aikuisille. Aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä.

Buffetravintola Abyadissa voi nauttia hyvän aamiaisen tai illallisen noutopöydästä. Open Deck tarjoilee kevyempiä annoksia, kuten salaatteja, voileipiä, hampurilaisia ja grilliannoksia. Bluum Bar on avoinna iltaisin, ja tarjoilee juomia ja yksinkertaisia annoksia. Al Quimia on elegantti á la carte -ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia makuja ja monipuolisia viinejä viinikellarista. Uddo on japanilainen á la carte -ravintola, ja á la carte -ravintola Limassa tarjoillaan italialaisen keittiön parhaita paloja. Á la carte -ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista ja vaaditaan pöytävaraus.

Hotellin spassa voit viettää rauhallisen oman hetken, ja kuntoilla kuntosalilla tai nauttia lämmitetystä sisäaltaasta, saunasta, höyrysaynasta tai kauneushoidoista. Kuntosalilla järjestetään erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa, pilatesta ja bootcampia. Korkeasesongin aikaan hotellilla toimii oma lastenkerho englanninkielisillä ohjaajilla 4-12-vuotiaille. Leikkipaikka.

Vilamouran satamaan pääsee kävelemään rantaa pitkin noin tunnissa, autolla matka kestää noin 20 minuuttia. Albufeiraan noin 9 kilometriä, ja Faron lentokentälle noin 35 kilometriä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hissi vain päärakennuksessa, jossa deluxe-huoneet sijaitsevat. Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella. Portaat rannalle. Hotellialue on suuri, ja välimatkat hotellin eri osien ja palveluiden välillä voivat olla pitkiä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Illallinen tarjoillaan noutopöydästä, á la carte -listalta tai valmiista menusta, riippuen hotellin käyttöasteesta.

Hotellit Albufeira

AP Adriana Beach Resort

AP Adriana Beach Resort on koko perheelle sopiva All Inclusive-hotelli. Hotellialueella on vehreitä nurmialueita ja puita sekä kaksi tilavaa allasaluetta, joissa on helppo viettää lomapäiviä. Ranta sijaitsee lähellä, kallioiden alapuolella, jonne on muutamia portaita.

PortoBay Falesia

PortoBay Falesia sijaitsee korkealla merenpinnan yläpuolella, ja tarjoaa uskomattomat näkymät Algarven punertaville kallioille. Lomallasi voit rentoutua allasalueella, kokeilla eri ravintoloita, treenata puttaustaitoja, pelata tennistä ja ladata akkuja hotellin spassa.