Deluxehuone

Deluxehuoneita maaterassilla, jotka sijaitsevat yksikerroksisissa rakennuksissa rannan tuntumassa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vko. Alle kaksi vuotiaat lapset lasketaan mukaan huoneen enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: Noin 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Seafront Villa

Seafront Villa maaterassilla, josta on näkymät merelle päin. Seafront Villat sijaitsevat rannalla vehreän ympäristön keskellä ja siellä on kaksi aurinkotuolia ja aurinkovarjo. Patiolla sohva ja ruokapöytä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku sisällä sekä osittain ulos aukeneva kylpyhuone suihkulla ja kylpyammeella. Siivous 7 krt/vko. Alle kaksi vuotiaat lapset sisältyvät villan enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: Noin 95 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Water Villa

Water Villa, jossa on iso terassi pilareilla meressä. Villa on auringonlaskun suuntaan. Terassilla sohva, ruokapöytä, aurinkotuolit ja portaat mereen. Niin sanottu katamaran verkko meren yllä, jossa loikoilla. Parisänky. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on isot ikkunat merelle päin ja kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7krt/vko. Alle kaksi vuotiaat lapset sisältyvät villan enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: Noin 98 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Water Villa Superior omalla altaalla

Water Villa Superior ulkotilalla ja infinity -altaalla. Ulkotilassa sohva, riippusohva, pöytä, kaksi aurinkotuolia ja tikkaat mereen. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteisiin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minibaari lisämaksusta. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Erillinen wc ja suihku. Siivous 7 krt/vko. Alle kaksi vuotiaat lapset sisältyvät villan enimmäishenkilömäärään.

Huonekoko: 110 neliömetriä sisältäen ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.