Kokemuksia Esperides Beach Family Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 84 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Jouni,
Salo

+
Ruokaa tarpeeksi, turvallinen lapsille, työntekijät iloisia ja avuliaita.
-
Ketään ei puhunut Suomea ja matkaopas ei käynyt kertaakaan hotellilla jos ei pyydä.. Meillä olisi ollut paljon kysyttävää eli ehdottomasti pitäisi käydä ainakin 3krt viikossa.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-21


9 10:stä

Helena,
Kuopio

+
Siisteys, palvelu, henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys, hyvin hoidetut allas ja piha-alueet sekä ranta, lapset huomioitu erinomaisesti, erinomainen ruoka eli kaikki oli kohdillaan
-
Hotellihuoneen kaipaa pientä fiksausta

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


8 10:stä

Maaret,
Joensuu

+
Ystävällinen henkilökunta,monipuolinen ruoka,paljon tekemistä,siisti
-
Huoneiden äänieristys surkea,ovet paukkuivat ja oven ja karmin väliin jäi ihan rako eli ei ihmekään että kaikki kuuului. (6krs) olisiko remppa jäänyt vähän vaiheeseen ylemmissä kerroksissa?

Vahvistettu asiakas: 2019-10-16


9 10:stä

Tiina,
Haukivuori

+
Ihana henkilökunta, uusi ravintola aivan loistava
-
altaat saisivat olla myöhempään auki, lapsille olisi kiva olla suomenkielinen ohjaaja miniclubissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


9 10:stä

Piia,

+
Hyvä monipuolinen ruoka ja aina saatavilla (useita ruokapaikkoja), monta erilaista allasta ja pienille lapsille kaksi erinomaista, meri vieressä, aurinkotuoli löytyi aina vaikka oli paljon porukkaa
-
Ilmastointi oli kovaääninen

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


9 10:stä

Leena,
Tampere

+
perhehuoneissa oli pussilakanat vuoteissa. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Ruoka maukasta ja valinnavaraa oli yltäkylläisyyteen asti. Uima-altaat isot ja siisti allasalue. Mukavan tiukka allasvahti (nainen) Sekin oli hienoa, että saatiin pitää rannekkeet loppuun asti ja oleskell altailla ja käydä syömässä vaikka huone piti luovuttaa kelo 12. Yritimme kyllä myöhentä louvutusta, muta hotelli oli täyteen buukattu, joten emme voineet pitää huonetta pisempään, sen olisimme toki tehneet. Siivoojat tekivät hienoa työtä - suuri kiitos heille! Meidän huone oli perhesiivessä ja 2.kerros nro 2001
-
Meillä oli myöhäinen lähtö (klo 18.50 hotellilta) Suihkuun pääsi vain ajanvarauksella, emme oikein ymmärtäneet, miten aikaisin olisi pitänyt varata ja saimme suihkuajaksi klo 14.15-14.45. Tässä olisi parannettavaa, että olisi mahdollisuus myös hiukan ennen lähtöä käydä suihkussa ja siitä suoraan bussiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-26


9 10:stä

Satu,
Siuntio

+
Mukava henkilökunta. Todella hyvät ja monipuoliset ruuat.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-05


8 10:stä

Heidi,
Joensuu

+
Monipuolista tekemistä, erittäin siisti ja kiva hotelli
-
Hotellille esim hotellikansioon selkeät tiedot/kartta mitä mistäkin hotellialueella löytyy, nyt viikon matkan aikana viimeisenä iltana vasta löysimme elokuvateatterin ja elokuvat jäi katsomatta Apollon sivuille kannattaa päivittää että popcorneja ja hattaraa vain kesäsesonkiaikaan (jos niitä silloin on?) Ainakaan nyt ei ollut

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


9 10:stä

,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


6 10:stä

,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Esperides Beach Family Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

1898 arvostelua
Erinomainen
 
1241
Erittäin hyvä
 
424
Hyvä
 
159
Ei kovin hyvä
 
48
Huono
 
27

Viimeisimmät 5 arviota

12.10.2019

Kirjoittanut Lucifinl Suomi

Thanks guys

Minulla on paljon vapaapäiviä, mutta tämä on ollut hienoa kiitos kylän animaattoreille, jotka ovat aina aurinkoisia, kohteliaita ja hyviä. he ehdottavat toimintaa meille kohteliaasti ja heillä on upea miniklubi, mutta kylässä on niin paljon aktiviteetteja, että poikani ei halua meidän pääsevän miniklubiin.kiitos kaverit

 
12.10.2019

Kirjoittanut katjapen

Kiva hotelli perhelomalle

Loistava hotelli rentouttavalle koko perheen rantalomalle! Todella kiva allasalue, hyvät ja monipuoliset ruoat ravintoloissa, mukavaa ohjattua toimintaa koko perheelle (esim.vesijumppaa, minidisco lapsille, lasten kerho jne). Siisti ja turvallinen hotelli hyvällä sijainnilla. Ainoana miinuksena: huoneissa voisi tehdä pientä pintaremonttia ja sänky oli aika kova.

 
26.9.2019

Kirjoittanut Petri J

Esperides beach family resort

Perhehuone tarpeeksi suuri kahden lapsen kanssa matkustamiseen. Huone ihan ok-tasoa (aika meluisa iltaohjelmien aikaan ja äänieristys heikko), mutta eipä sitä huoneen takia tätä matkaa otettu. Ruoat todella hyvät ja monipuoliset alueen 3:ssa eri ravintolassa, syötävää on enemmän kuin tarpeeksi ja pöydät notkuvat illasta toiseen jos jonkinlaista herkkua. Animation team -viihdyttäjäporukka osaa asiansa ja tekemistä löytyy joka lähtöön niin lapsille kuin aikuisille. Mahdollisuus esimerkiksi osallistua joka päivä vesijoogaan, beach volleyhin, dartsiin, vesipooloon ja vaikka mihin muihin aktiviteetteihin. Animation team vetää myös iltaohjelmat hyvällä ammattitaidolla. Lapsille oma minidisco lähes joka ilta. Lapsille hyvät ja turvalliset altaat. Isossa altaassa maalit ja korit pelejä varten. Kokonaisuutena hintaan nähden erinomainen kokonaisuus, erityisesti lapsiperheille. Alueella taksit myös todella halpoja. Hotellin pihalla myös autovuokraamo, josta saa peruskärryn n. 50€/päivä käyttöönsä rajoittamattomilla kilometreilla. Rodoksen vesipuisto on myös todella lähellä ja tänne taitaa olla hotellilla jotain alekuponkeja, on aikuisten ja vanhempien lasten kanssa kyllä aivan täysin lyömätön vesipuisto, hurjia mäkiä.

 
17.9.2019

Kirjoittanut Jokuii

Nuhjuinen hotelli

Huoneet muistuttavat enemmän 70-luvun Neuvostoliitoa kuin neljän tähden hotellia. Ruoka on kyllä todella hyvää ja monipuolista. Myöskään lämmintä vettä ei ole saatavilla kello 18.00 jälkeen. Hotelli on muuten hyvä.

 
6.9.2019

Kirjoittanut Rantaloma

Viemäri haisee

Nuhjuinen hotelli. Pyyhkeet vaihdetaan joka toinen päivä, ei muuten vaikka tarvetta olisi! Viemäri haisi. Sijainti ok. Ravintolan henkilökunta mukavaa. Siivooja meni heti lähtömme jälkeen huoneeseen,jonne oli selkeästi unohtunut tavara, ei toiminut sitä meille vaikka odotimme ulkona kyytiä.