Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Tallelokero lisämaksusta. Osassa huoneita on tallelokero, muuten tallelokero löytyy vastaanotosta. Huoneissa on tv satelliittikanavilla ja jääkaappi, jääkapissa vesipulloja, virvoitusjuomaa ja olutta saavuttaessa maksutta. Maksuton ilmastointi 1.6.–30.9. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on liukuovella erotettu makuunurkkaus kerrossängyllä. Perhehuoneet sijaitsevat hotellin siivessä. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, jossa maksuttomia vesipulloja, virvoitusjuomia ja olutta saapumisen yhteydessä. Maksuton keskusilmastointi 1.6.-30.9..Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 27 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista1 lapsi.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuone koostuu kahdesta erillisestä huoneesta. Kaksi kylpyhuonetta. Perhehuoneet sijaitsevat hotellin siivessä. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, jossa maksuttomia vesipulloja, virvoitusjuomia sekä olutta saapumisen yhteydessä. Maksuton keskusilmastointi 1.6.-30.9.. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Kahden hengen huoneita yhden hengen käyttöön. Valoisia huoneita päärakennuksessa. Tv. Saavuttaessa jääkaapissa vesipullot, virvoitusjuomaa ja olutta maksutta. Maksuton keskusilmastointi (ajalla 1.6.-30.9). Maksuton wifi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle