Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle osassa huoneita. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Huoneissa on tv kansainvälisillä kanavilla ja jääkaappi, jääkapissa vesipulloja, virvoitusjuomaa ja olutta saavuttaessa maksutta. Maksuton keskusilmastointi 1.6.–30.9. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle / 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja liukuovella erotettu makuualkovi kerrossängyllä. Perhehuoneet sijaitsevat hotellin siivessä. Maksuton kesksuilmastointi 1.6.-30.9. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, jossa maksuttomia vesipulloja, virvoitusjuomia ja olutta saapumisen yhteydessä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Osassa huoneista kokolattiamatto. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 27 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista1 lapsi.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuone koostuu kahdesta erillisestä huoneesta. Kaksi kylpyhuonetta. Perhehuoneet sijaitsevat hotellin siivessä. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, jossa maksuttomia vesipulloja, virvoitusjuomia sekä olutta saapumisen yhteydessä. Maksuton keskusilmastointi 1.6.-30.9.. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.