Huoneet

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Tallelokero lisämaksusta. Osassa huoneita on tallelokero, muuten tallelokero löytyy vastaanotosta. Huoneissa on tv ja jääkaappi, jääkapissa vesipulloja, virvoitusjuomaa ja olutta saavuttaessa maksutta. Maksuton ilmastointi 1.6.–30.9. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on erillinen makuunurkkaus väliovella ja kerrossänkyt. Tallelokero lisämaksusta. Tv ja jääkaappi, jossa on maksuttomia vesipulloja, virvoitusjuomaa ja olutta saapumisen yhteydessä. Maksuton ilmastointi 1.6.–30.9. Maksuton wifi. Perhehuoneet sijaitsevat hotellin siivessä. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 27 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuone koostuu kahdesta erillisestä huoneesta. Kaksi kylpyhuonetta. Maksuton keskusohjattu ilmastointi (saatavilla 1.6-30.9). Tallelokero lisämaksusta. Tv. Jääkaappi, jossa maksuttomat vesipullot saapumisen yhteydessä. Perhehuoneet sijaitsevat hotellin siivessä. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk. Parveke tai terassi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Kahden hengen huoneita yhden hengen käyttöön. Valoisia huoneita päärakennuksessa. Tv. Saavuttaessa jääkaapissa vesipullot, virvoitusjuomaa ja olutta maksutta. Maksuton keskusilmastointi (ajalla 1.6.-30.9). Maksuton wifi. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle