Kokemuksia Esperides Beach Family Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 78 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ihana henkilökunta, uusi ravintola aivan loistava
-
altaat saisivat olla myöhempään auki, lapsille olisi kiva olla suomenkielinen ohjaaja miniclubissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


9 10:stä

+
Hyvä monipuolinen ruoka ja aina saatavilla (useita ruokapaikkoja), monta erilaista allasta ja pienille lapsille kaksi erinomaista, meri vieressä, aurinkotuoli löytyi aina vaikka oli paljon porukkaa
-
Ilmastointi oli kovaääninen

Vahvistettu asiakas: 2019-08-28


9 10:stä

+
perhehuoneissa oli pussilakanat vuoteissa. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Ruoka maukasta ja valinnavaraa oli yltäkylläisyyteen asti. Uima-altaat isot ja siisti allasalue. Mukavan tiukka allasvahti (nainen) Sekin oli hienoa, että saatiin pitää rannekkeet loppuun asti ja oleskell altailla ja käydä syömässä vaikka huone piti luovuttaa kelo 12. Yritimme kyllä myöhentä louvutusta, muta hotelli oli täyteen buukattu, joten emme voineet pitää huonetta pisempään, sen olisimme toki tehneet. Siivoojat tekivät hienoa työtä - suuri kiitos heille! Meidän huone oli perhesiivessä ja 2.kerros nro 2001
-
Meillä oli myöhäinen lähtö (klo 18.50 hotellilta) Suihkuun pääsi vain ajanvarauksella, emme oikein ymmärtäneet, miten aikaisin olisi pitänyt varata ja saimme suihkuajaksi klo 14.15-14.45. Tässä olisi parannettavaa, että olisi mahdollisuus myös hiukan ennen lähtöä käydä suihkussa ja siitä suoraan bussiin.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-25


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-21


6 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-21


9 10:stä

+
Mukava henkilökunta. Todella hyvät ja monipuoliset ruuat.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-26


8 10:stä

+
Monipuolista tekemistä, erittäin siisti ja kiva hotelli
-
Hotellille esim hotellikansioon selkeät tiedot/kartta mitä mistäkin hotellialueella löytyy, nyt viikon matkan aikana viimeisenä iltana vasta löysimme elokuvateatterin ja elokuvat jäi katsomatta Apollon sivuille kannattaa päivittää että popcorneja ja hattaraa vain kesäsesonkiaikaan (jos niitä silloin on?) Ainakaan nyt ei ollut

Vahvistettu asiakas: 2019-05-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Esperides Beach Family Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

1930 arvostelua
Erinomainen
 
1256
Erittäin hyvä
 
432
Hyvä
 
163
Ei kovin hyvä
 
50
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

12.10.2019

Kirjoittanut Lucifinl Suomi

Thanks guys

Minulla on paljon vapaapäiviä, mutta tämä on ollut hienoa kiitos kylän animaattoreille, jotka ovat aina aurinkoisia, kohteliaita ja hyviä. he ehdottavat toimintaa meille kohteliaasti ja heillä on upea miniklubi, mutta kylässä on niin paljon aktiviteetteja, että poikani ei halua meidän pääsevän miniklubiin.kiitos kaverit

 
12.10.2019

Kirjoittanut katjapen

Kiva hotelli perhelomalle

Loistava hotelli rentouttavalle koko perheen rantalomalle! Todella kiva allasalue, hyvät ja monipuoliset ruoat ravintoloissa, mukavaa ohjattua toimintaa koko perheelle (esim.vesijumppaa, minidisco lapsille, lasten kerho jne). Siisti ja turvallinen hotelli hyvällä sijainnilla. Ainoana miinuksena: huoneissa voisi tehdä pientä pintaremonttia ja sänky oli aika kova.

 
26.9.2019

Kirjoittanut Petri J

Esperides beach family resort

Perhehuone tarpeeksi suuri kahden lapsen kanssa matkustamiseen. Huone ihan ok-tasoa (aika meluisa iltaohjelmien aikaan ja äänieristys heikko), mutta eipä sitä huoneen takia tätä matkaa otettu. Ruoat todella hyvät ja monipuoliset alueen 3:ssa eri ravintolassa, syötävää on enemmän kuin tarpeeksi ja pöydät notkuvat illasta toiseen jos jonkinlaista herkkua. Animation team -viihdyttäjäporukka osaa asiansa ja tekemistä löytyy joka lähtöön niin lapsille kuin aikuisille. Mahdollisuus esimerkiksi osallistua joka päivä vesijoogaan, beach volleyhin, dartsiin, vesipooloon ja vaikka mihin muihin aktiviteetteihin. Animation team vetää myös iltaohjelmat hyvällä ammattitaidolla. Lapsille oma minidisco lähes joka ilta. Lapsille hyvät ja turvalliset altaat. Isossa altaassa maalit ja korit pelejä varten. Kokonaisuutena hintaan nähden erinomainen kokonaisuus, erityisesti lapsiperheille. Alueella taksit myös todella halpoja. Hotellin pihalla myös autovuokraamo, josta saa peruskärryn n. 50€/päivä käyttöönsä rajoittamattomilla kilometreilla. Rodoksen vesipuisto on myös todella lähellä ja tänne taitaa olla hotellilla jotain alekuponkeja, on aikuisten ja vanhempien lasten kanssa kyllä aivan täysin lyömätön vesipuisto, hurjia mäkiä.

 
17.9.2019

Kirjoittanut Jokuii

Nuhjuinen hotelli

Huoneet muistuttavat enemmän 70-luvun Neuvostoliitoa kuin neljän tähden hotellia. Ruoka on kyllä todella hyvää ja monipuolista. Myöskään lämmintä vettä ei ole saatavilla kello 18.00 jälkeen. Hotelli on muuten hyvä.

 
6.9.2019

Kirjoittanut Rantaloma

Viemäri haisee

Nuhjuinen hotelli. Pyyhkeet vaihdetaan joka toinen päivä, ei muuten vaikka tarvetta olisi! Viemäri haisi. Sijainti ok. Ravintolan henkilökunta mukavaa. Siivooja meni heti lähtömme jälkeen huoneeseen,jonne oli selkeästi unohtunut tavara, ei toiminut sitä meille vaikka odotimme ulkona kyytiä.