Villa Ostria

  • Tilavia villoja
  • Lähellä rantaa
  • Kävelymatka satamaan

Majoitu omassa villassa lomasi aikana! Täällä lomailet tilavissa ja hyvin varustelluissa villoissa, jossa on kaikki mitä tarvitset tunteaksi itsesi kotoisaksi loman aikana. Ranta on vain kivenheiton päässä jos haluat pulahtaa virkistävään mereen. Voit lainata grillin terassille ja järjestää oman grilli-illan tai piipahtaa ruokailemaan johonkin tavernaan Alindan satamassa. Vuokraamalla auton voit tutkia saarta laajemmin.

Jos haluat varata huoneiston Villa Ostriaan, sinun tulee syöttää vähintään 4 matkustajaa oikealla puolella olevaan varauskalenteriin. Sitten voit valita sopivan lähtöpäivän.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia kolmioita 4–6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio


Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa Ostria sijaitsee rauhallisella alueella lähellä rantaa ja Alindan sataman tavernoja. Terassilla olevaa grilliä voi lainata etukäteisvarauksella. Noin 2 kilometriä Agia Marinaan, jossa on enemmän ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja baareja. Villa Ostrian vieraat voivat käyttää Chrithonis Paradisen allasaluetta, joka sijaitsee noin 1,5 km päässä. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.