Kipriotis Maris Suites

apollo mondo family

  • Lähellä rantaa ja Kosin kaupunkia
  • Lähellä vesipuistoa
  • Hyvinvarusteltu kuntosali

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Kipriotis Maris Suites on yksi Apollo Mondo Family -perhehotelleistamme. Täällä asut tilavissa huoneissa, jotka sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Perheen pienimmät viihtyvät suosituissa uimakouluissa sekä Apollon omassa Polly ja Mino -lastenkerhossa. Hotellin ravintola tarjoaa maukasta ja terveellistä ruokaa ja valittavissasi on useita aktiviteetteja, joista hintaan sisältyy neljä treenikertaa päivässä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erinomainen ruoka. Erinomainen, lämmitetty uima-allas.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 744 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kipriotis Maris Suites sijaitsee vehreässä ympäristössä, noin 3 kilometrin päässä Kosin kaupungista. Hotellissa koko perhe pääsee nauttimaan rentouttavasta lomasta ja tekemistä löytyy kaikille. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Family -valikoimaamme, johon olemme valinneet parhaat perhehotellimme.

Uima-allas ja lastenallas
Hotellissa on suuremman uima-altaan lisäksi erillinen lastenallas. Allasalueella on ilmaisia aurinkotuoleja- sekä varjoja. Pikkukivirannalle, jonne mentäessä on ylitettävä tie, on lisämaksullisia aurinkotuoleja- ja varjoja. Ranta- ja allaspyyhkeitä panttia vastaan.

Lastenkerho ja uimakoulu
Lapsille löytyy hotellista monenlaisia aktiviteetteja kuten Apollon oma pohjoismaalaisen ohjaajan johdolla toimiva lastenkerho, Club Polly & Mino, sekä uimakoulu. Iloiset ystävyksen Polly & Mino ovat lasten suosikkeja. Mikset yllättäisi perheen pienimmät ja tilaisi Pollya & Minoa vierailemaan huoneessa? Lue lisää Pollysta & Minosta.

Hotellialueella on lisäksi perheen pienimmille leikkipaikka ulkona. Sisarhotelli Kipriotis Aqualandin vesipuisto on käytettävissä lisämaksusta. Vesipuistossa on kuusi vesiliukumäkeä yli 120 cm lapsille. Maksuton minibussi Kipriotis Mariksen ja vesipuiston välillä.

Hyvää ja terveellistä ruokaa Mondon tapaan

Buffetravintola Amvrosiassa pääset tutustumaan Apollon uuteen ruoka- ja juomakonseptiin Mondoon, joka tarjoaa niin maittavia kuin terveellisiä ruokavaihtoehtoja. Lue lisää Ruoka ja juoma -sivulta. Mahdollisuus syödä myös naapurihotelli Kipriotis Panorama & Suitesin buffetravintolassa pöytävarauksella.

Nectar -baarissa pääset nauttimaan raikkaasta juomasta rentouttavalla terassilla allasalueen vieressä. Hotellissa on lisäksi kahvi ja mehubaari Mondo Café, mistä voit ostaa lisämaksusta hyvää kahvia, tuorepuristettuja mehuja ja maukkaita leivonnaisia. Mondon Caféssa työskentelevä henkilökunta on saanut erikoiskoulutusta maailman parhailta baristoilta ja he tietävät miten valmistetaan täydellinen latte.

Urheilua ja treenausta
Hotellin vieressä sijaitsee hyvinvarusteltu kuntosali, mikä on maksuton hotellin vieraille. Kuntosalin ikäraja on 16-vuotta. Hotelli tarjoaa lisäksi neljä ilmaista treenauskertaa päivässä skandinaavisen ohjaajan johdolla. Korkeasesongin aikaan hotelli järjestää aamujoogaa joka päivä. Lue lisää Liikunta hotellissa -sivulta.

Hotellissa on lisäksi kaksi maksutonta tenniskenttää ja pöytätennis (mailat panttia vastaan). Squash, biljardi ja jacuzzi (sijaitsee naapurihotelli Kipriotis Panorama & Suitesissa) lisämaksusta.  Pyörätie hotellista keskustaan sekä pyöräreittejä (myös maastoreittejä). Ilmainen rantalentopallo. Mahdollisuus lisämaksullisiin vesiurheilulajeihin naapurihotelli Kipriotis Villagessa. Spa lisämaksusta naapurihotelli Kipriotis Panorama Hotel & Suites -hotellissa.

Ilmainen wifi ja maksutonta ohjelmaa
Koko hotellialueella on maksuton wifi Apollon vieraille. Pesula- ja huonepalvelu (klo 7–23) lisämaksusta. Minimarket. Kolmena iltana viikossa järjestetään erilaisia esityksiä. Kreikkalainen ilta kerran viikossa (varataan etukäteen). Hotellin lähellä sijaitsee bussipysäkki, bussimatka Kosin kaupunkiin kestää noin 10 minuuttia.

Lue lisää Apollo Mondo Family -hotelleista.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiainen ja illallinen, ei juomia) ja All Inclusive lisämaksusta.

Lähtöselvitys paluulennolle jo hotellissa 

Aloita kotimatka sujuvasti! Tee lähtöselvitys lennoille jo hotellissa ja lentoasemalla voit kulkea suoraan turvatarkastuksen kautta tuliaisostoksille. 

Varaa lapsipaketti

Voit varata lomasi ajaksi lapsipaketin, johon kuuluu syöttötuoli, pinnasänky ja matkarattaat. Tee varaus Minun varaukseni -sivun kautta.

Apollo Mondo Family Resorts
  • Lastenkerho ja uimakoulu
  • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
  • Mondo Food & Beverage
  • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
  • Maksuton wifi

Lentokenttäkuljetukset

Kipriotis Mariksen asukkaana voit varata suorat lentokenttäkuljetukset. Lentokenttäbussin ensimmäinen pysähdyspaikka menomatkalla ja viimeinen pysähdyspaikka paluumatkalla on aina Kipriotis Maris.

Varaa kuljetukset matkavarauksen yhteydessä, asiakaspalvelusta tai Minun lomani -sivulta.