1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Mythos Beach

 • Varaa juniorsviitti omalla altaalla
 • Mukava hotellialue
 • Hienot altaat

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Tervetuloa suosittuun Mythos Beach Resortiin! Hotellissa on Apollon oma lastenkerho ja uimakoulut, ja hotellin ravintolassa on lapsille oma buffet. Huoneet ovat viihtyisiä ja modernisti sisustettuja ja ravintolat tarjoilevat maistuvia ruokia. Allasalueilla on runsaasti tilaa ja meri on käden ulottuvilla. Perheystävällinen hotelli soveltuu erinomaisesti myös ilman lapsia matkustaville aikuisille: varaa juniorsviitti omalla altaalla.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 1–2 hengelle/1-3 hengelle. Juniorsviittejä omalla altaalla 1–2 hengelle/1-4 hengelle. Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksioita 1–4 hengelle. Kolmioita 4–6 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Siisti , hyvä allasalue, rauhallinen sijainti, hyväruoka. Loistavat vuoteet
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 633 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huippuluokan hotelli on aivan Afandoun rannalla Rodoksella ja soveltuu koko perheelle. Lapset viihtyvät suurella hotellialueella, joka sijaitsee aivan rannan vieressä. Hotellin alueella on useita palveluita.

Kolme allasaluetta

Mythos Beach Resortissa on kolme allasaluetta. Yhdellä alueella on kaksi allasta, joista toinen on aktiviteettiallas, joka on lämmitetty 13.4.-20.5. ja 15.9.-6.11. Altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Hotellissa on myös uusi allas hotellin etupuolella sivurakennuksen yhteydessä. Lapsille on oma allas, jossa on vesiliukumäki aivan pienimmille lapsille.

Rannan tuntumassa on aikuisille varattu rauhallisempi uima-allas, jossa on pieni poreallasosa. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja niin altaalla kuin rannalla. Maksuttomat allas-/rantapyyhkeet, jotka voi vaihtaa 3/krt/viikko. Lämmitetty sisäallas sekä lastenallas. (Lasten-, sisä- ja aktiviteettiallas ovat lämmitettyjä 13.4.–20.5. ja 15.9.–6.11. Altaiden lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Herkullista ja terveellistä ruokaa

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Buffetravintolassa on mikroaaltouuni ja oma buffetpöytä lapsille.

Aikuisten altaan vierellä on rento kahvi- ja mehubaari, josta on saatavilla kahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä herkullisia leivonnaisia. Lue lisää Ruoka ja juoma -sivulta.

Ohjelmaa lapsille

Mythos Beachissa on paljon ohjelmaa lapsille, kuten pohjoismaalaisen ohjaajan johdolla toimivat lastenkerho ja uimakoulut sekä laaja aktiviteettitarjonta. Leikkipaikka. Täällä tapaat myös lasten suosikit Pollyn ja Minon, jotka voit myös tilata huoneeseen esimerkiksi pientä syntymäpäiväsankaria ilahduttamaan.

Liikunnallista lomaa

Hotellissa on mahdollisuus osallistua päivittäisiin aktiviteetteihin, kuten rantalentopalloon ja vesipooloon. Maksuton kuntosali, jumppaa ja vesijumppaa, minigolf, boccia ja tennis (tennis varusteiden lainaus maksutta, iltaisin tenniskentän valaistuksesta lisämaksu). Ulkona on yksinkertaisia kuntoilulaitteita. Pyöräily- ja juoksurattaita lainattavissa panttia vastaan. Spa-osastolla on hoitoja lisämaksusta. Lisämaksullinen sauna. Hotellin rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Naapurihotellin rannalla on mahdollisuus lisämaksusta erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten melontaan, purjelautailuun ja purjehdukseen. Lue lisää Urheilu ja treenaus -sivulta.

Hotellialueella on maksuton wifi ja vastaanotossa lisämaksullinen internetpiste. Iltaohjelmaa. Myymälä. Kävelymatka Kolymbian pieneen kylään. Suurempaan Afandoun keskustaan on matkaa 4 kilometriä. Hotellin läheisyydessä on bussiasema, josta liikennöi paikallisbusseja esimerkiksi Rodoksen kaupunkiin. Pesulapalvelu lisämaksusta. Käteisautomaatti.

Ateriat

Huoneet: Aamiaispöytä. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta. Kaikkiin huonetyyppeihin on saatavissa lisämaksusta puolihoito tai All Inclusive.

Hyvä tietää

Hotellin rannalla ja meressä on pieniä kiviä, joten suosittelemme uimakenkien käyttöä. Hissi on vain päärakennuksessa, hissillä pääsee vain osaan kahden hengen huoneista. Mythos Beach on saanut Tripadvisorin "Certificate of Excellence" maininnan useampana vuonna peräkkäin ja hotelli on näin ollen päässyt Tripadvisorin "Hall of Famelle".

Hotellivero koskien Kreikan matkoja 1.1.2018 Lue lisää

Lähtöselvitys paluulennolle jo hotellissa 

Aloita kotimatka sujuvasti! Tee lähtöselvitys Finnairin lennoille jo hotellissa ja lentoasemalla voit kulkea suoraan turvatarkastuksen kautta tuliaisostoksille. 

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Lastenkerho ja uimakoulu
 • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Mondo Food & Beverage
 • Maksuton wifi

Varaa lapsipakettimme

Matkusta kevyemmin ja varaa huoneeseen lapsipakettimme, mikä sisältää rattaat, syöttötuolin ja pinna-/matkasängyn. Tilaa paketti matkavarauksen yhteydessä tai Minun varaukseni kautta. Voit varata rattaat, syöttötuolin tai sängyn myös erikseen.