Vastuullisuustyö
Mythos Beach Resortissa

Mythos Beach Resortissa tehdään vuosittain toimia ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Tavoitteena on tuottaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja laadukkaita palveluita. Työtä tavoitteen eteen tehdään yhdessä eri sidosryhmien kanssa paikallisuutta kunnioittaen. 

Lastenkerho Lastenkerhossa voi oppia myös kestävästä kehityksestä

Yhdessä ympäristön puolesta

Mythos Beach Resortissa halutaan lisätä tietoisuutta ympäristöasioista niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Hotellin henkilökunta osallistuu erilaisiin koulutuksiin, joissa muun muassa käydään läpi kierrätystä, yleisiä ympäristökysymyksiä ja keinoja vähentää sähkön ja veden kulutusta. Henkilökunta on avainasemassa ympäristöhaasteisiin vastatessa ja laadukkaan palvelun tuottamisessa. Henkilökunnan asianmukainen tiedotus ja koulutus on innostanut heitä osallistumaan vastuullisemman toiminnan edistämiseen. Mythos Beachissa uskotaan laadukkaan palvelun tarjoamiseen siistissä ja turvallisessa ympäristössä, palveluiden mukauttamiseen uusien ympäristöstandardien ja asiakkaiden vaatimusten mukaisesti sekä henkilöstön jatkuvaan kouluttamiseen.

Paikallista ruokaa Paikallisuus näkyy ruoassa ja raaka-aineissa

Paikallisuus edellä

Myhtos Beach Resortissa on sitouduttu ottamaan paikallisyhteisö huomioon yrityksen toiminnassa. Hotelli tukee paikallista yhteisöä ja kulttuuria mm. tarjoilemalla paikallista kahvia ja kreikkalaista aamiaista viikoittain, kreikkalaisin tanssiesityksin ja rodoslaisiin perinteiisin perustuvin aktiviteetein. Mythos Beach Resortissa käytetään paikallisesti tuotettuja hyödykkeitä aina kun mahdollista. Myös vieraita kannustetaan tukemaan paikallista yhteisöä valitsemalla paikallisia tuotteita ja palveluita.

Vuosittain järjesttävässä Clean the Beach Dayssa siivotaan Mythos Beach Resortin edustalla sijaitsevaa rantaa yhdessä paikallisten toimijoiden ja vapaaehtoisten vieraiden toimesta. Päivän tarkoituksena on edistää rannan puhtautta ja ihmisten ympäristötietoisuutta.

Hotellin puutarha Lasten hyvinvointi ja etu on otettu huomioon toiminnan periaatteissa

Tiesitkö että...

  • Hotelli on sitoutunut noudattamaan tasa-arvon periaatteita sekä luomaan inklusiivisen ja kaikki tervetulleeksi toivottavan ympäristön.
  • Mythos Beach Resortissa on oma yrttipuutarha.
  • Kaikissa hotellihuoneissa on automaatiojärjestelmä, joka sammuttaa ilmastoinnin ja valot, kun huoneesta poistutaan.
  • Kesäkuukausina käyttövesi lämmitetään ilmastoinnin tuottamalla energialla ja uima-altaan vesi lämmitetään aurinkoenergialla.
  • Hävikkiä pyritään välttämään tarkan raaka-ainetilaussuunnitelman avulla. Mikäli raaka-aineista on kauden lopussa ylijäämää, lahjoitetaan avaamattomat pakkaukset hyväntekeväisyyteen.