Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 2018 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Huone oli siisti ja hyvin hoidettu, kalusteet huoneessa uudenveroisia. Uima altaat olivat loman parasta antia. All inclusive oli todella kattava ja esim juomat tarjolla hyvin kaikista ravintoloista, usein all inclusive on tarjolla vain yhdessä kioskissa.
-
Hotellissa kaikuu paljon, esimerkiksi klo 01 lähtenyt seurue osasi pitää huolen siitä että heidän lähtönsä huomattiin. 5 tähden hotellissa yleensä huoneesta löytyy vedenkeittimen lisäksi valikoima teetä ja pikakahvia yms sekä vesipullot jääkaapista. Aurinkotuolien kunto kannattaa tarkistaa, osa oli melko virttyneessä tilassa. Lasten vesiliukumäkeä voisi koittaa muuttaa niin että sen käyttö onnistuu tuulisemmallakin säällä eikä sitä tarvitse kokonaan sulkea.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


9 10:stä

+
Siisti hotelli, opas helposti saatavilla. Tosi monipuolinen aamiainen, muista ruokailuista ei kokemusta. Siivouksesta pidettiin hyvää huolta, lattiat pestiin ja pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Kotona otettiin hyvin huomioon esim. aamiaisella ja muuallakin.
-
Ehkä hieman korvessa, mutta bussilla ja vuokra-autolla pääsi hyvin kiertelemään saarta.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


10 10:stä

+
Koko!!!
-
En tieda-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


9 10:stä

+
Aamupala oli hulppea, aktiviteetteja sopivasti
-
Mondo cafen ruoka/ salaattiannokset ylisuolaisia. Kokeilin kaksi salaattia, toinen jäi suolaisuuden vuoksi kokonaan syömättä mutta toinen tuli syötyä kun tomaatinpalat huuhteli irtosuolasta vesilasissa. Ko tapauksessa kreikkalaisen salaatin päälle oli ripoteltu näkyvästi suolaa jota asiakas voisi itsekin oman maun mukaan lisätä muissa ruokapaikoissa ei tätä ongelmaa ko. annokseen ollut. Kerroin kyllä suolaisuudesta tarjoilijalle, toivottavasti viesti meni keittiöön saakka.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


8 10:stä

+
Viihtyisä hotellialue, hyvät altaat ja palvelu, vaikkakin vaikkakin perheille suunnattu, mutta se oli kyllä tiedossa.
-
Uima-allas alue suljetaan jo klo 18, vaikka aurinko paitsoi vielä pitkälle iltaan. Eli tosiaan myös *relax"- altaalta aikuisten puolelta käskettiin uima-altaasta pois klo 17:55. Tämä on vähän kummallista, koska hotellissa ei ole iltaisin mitään ohjelmaa aikuisille. Allas-alueella olisi hyvin viihtynyt ainakin klo 19 saakka. Olimme juuri Apollomatkojen matkalla Santorinilla ja allas-alue suljettiin klo 20. Jotain ohjelmaa voisi olla ilman lapsia matkaaville. Lisäksi oletimme että buffet-ravintolan lisäksi olisi kaksi eri ravintolaa, mutta kyseessä olikin yksi ja sama ravintola, päivällä eri nimellä ja illalla eri nimellä, vaikka a la carte lista olis sama. Lähistöllä ei ollut oikein mitään, joten ravintolatarjonta olisi voinut olla laajempi.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


9 10:stä

+
Kattava aamiainen ja siisti huone hienoilla maisemilla. Kauppa hotellissa myös plussaa.
-
Huoneiden äänieristykset huonot. Äänet kuuluivat kaikuen huoneeseen käytävästä ja kovempaa kuin itse käytävässä. Nukuttiin koko loma huonosti sen takia ennen kuin tajusimme korvatulpat ostaa. Ja nukuimme siis päärakennuksessa olevassa huoneessa. Myös henkilökunnan palvelualttiutta voisi parantaa.. Harvoin meitä esimerkiksi tervehdittiin respan ohi kulkiessa tai aamupalalla. Ruoka myös aamupalaa lukuunottamatta mauttomampaa(syötiin allas baarissa ja relax pool baarissa) verrattuna muihin Rodoksen tavernoihin ja hinnatkin halvemmat muualla kuin hotellin omissa paikoissa. Eikä myöskään tullut lämmintä vettä enää illalla hanoista.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


8 10:stä

+
Hyvä allasalue. Hyvänkokoinen, hyvinvarusteltu huoneisto.
-
Pizza on monien lasten ja lomalaisten suosikkiruokia. Hotellin pizzan taso sekä altaalla, että illallisella oli kuitenkin todella heikko. Tämä asia olisi myös todella helppo korjata, kun hotellissa on selvästi kuitenkin kyvykkyys valmistaa tasokasta ruokaa.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


9 10:stä

+
Monipuoliset ruuat ja juomat, erillinen, rauhallisempi uima-allas rentoutumiseen. Rauhallinen sijainti rannalla. Altaalla ja rannalla oli melko hyvin aina tilaa. Ravintolassa noudatettiin Covid19 takia tarkkaa hygieniaa ja asiakkaita edellytettiin käyttämään kasvomaskia ja kertakäyttökäsineitä. Henkilökunta myös puuttui jos joku asiakas yritti tulla ravintolaan ilman kasvomaskia.
-
Enemmän infoa esim. All inclusiveen sisältyvästä ruuasta ja juomasta, sekä hotellin tarjoamista palveluista (kuten pyörävuokra jne.), ohjelmasta jo saavuttaessa. Nyt saimme vain avaimen huoneeseen ja jouduimme käydä useaan kertaan kyselemässä tietoa eri asioista jotka oli jääneet epäselväksi. Eli joku infopaketti olisi tosi hyvä hotelliin saavuttaessa. Myös esim. Lähialueen ulkoilureiteistä ja aktiviteeteistä olisimme kaivanneet tietoa jo valmiiksi saavuttaessa. Voi olla että koronatilanne vaikuttaa tähän tiedon saatavuuteen.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mythos Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

694 arvostelua
Erinomainen
 
424
Erittäin hyvä
 
207
Hyvä
 
48
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

30.9.2019

Kirjoittanut Heli L

Pettymys

Allas alue oli hieno. Hotelli siisti. Kaiken ikäisille uimareille puuhaa ja sesonkiaikana oli usein iltaohjelmaakin. Allin oli surkea, siihen kuuluvat juomat todella huonoja. Ruoka oli näyttävästi esillä ja artikkeleita paljon. Tasoltaan ruoka oli huonoa ja mautonta. En suosittele. Ihana spa osasto ja todella ystävälliset ja ammattitaitoiset hierojat!

 
24.9.2019

Kirjoittanut MikkoVee87 Espoo, Suomi

Viikko ilman lapsia

Ykkösluokan hotelli aiempiin matkatoimistojen hotelleihin verrattuna. Esittelytekstit Apollon sivuilla pitävät paikkansa ja kuvat eivät valehtele. Mitoitus kunnossa sekä allasalueella että ruokailuissa

 
11.5.2019

Kirjoittanut Piipi11

Ihana loma takana

Kaikin puolin siisti, tyylikäs ja lapsiystävällinen hotelli. Huone siisti ja hyvät sängyt. Suuri allasalue, pienille lapsille oma allas ja leikkipuisto myös hyvä pienemmille lapsille. Plussaa lämmitetty ulko- ja sisäallas, muut altaat olivat vielä aika viileitä toukokuun alussa. Ranta myöskin hyvä. Ruoka oli hyvää ja monipuolista all inclusivessa. Hyvät juomat myös. Kohteliaat tarjoilijat ja henkilökunta. Muita ravintoloita ei ihan lähistöllä niin puolihoito tai all inclusive kannattaa ottaa. Muutenkin hotelli sijaitsee aika syrjässä, mutta vuokrasimme auton muutamaksi päiväksi niin sijaintikaan ei meitä haitannut kun pääsimme näkemään paljon paikkoja ajellen. Autovuokraamon edustaja ja pieni myymälä hotellilla, toinen pieni kauppa aivan hotellin lähellä jossa lähinnä matkamuistoja, leluja tms. Tosi hyvä kun lähtöselvityksen sai tehdä lähtöaamuna jo hotellilla ja veivät laukut kentälle jo etukäteen. Olimme tyytyväisiä ja vietimme ihanan loman!

 
25.5.2018

Kirjoittanut MariaV8328

Hyvä perhehotelli

Hotelli siisti ja lapsiperheille soveltuva allasalueineen. Meillä kaksio allasnäkymällä, joka kruunasi loman. Otimme allinclusiven ja ruoka oli tosi vaihtelevaa. Lounaalla ruoan taso alhaisempi, mutta illalliseen olimme hyvin tyytyväisiä. Allasbaarista sai myös välipaloja. Juomat, jotka sisältyi täysihoitoon surkeita, siitä iso miinus. Osa henkilökunnasta todella sydämmellisiä, osa taas niin ”kyllästyneitä” työhönsä. Se harmitti. Ranta hotellilla kivinen ( silti upea, vähän aaltoja) ja lämmintä vettä niin altaassa kuin meressäkin jo toukokuussa. Rannalla ei palveluita muttei haitannut meitä. Käytimme hotellin Spa:ta, joka hintavahko, mutta korvaa kyllä palvelullaan täysin. Otimme lapselle hieronnan ja palvelu/huomioiminen 10+++ . Nainen siellä todella sydämmellinen. Ilman tätä hotelli olisi saanut 3 tähteä. En tulisi toista kertaa (kuten yleensä ikinä samaan kohteeseen), mutta voin suositella lapsen kanssa matkustaville. Rhodos itsessään kaunis paikka oliivipuineen.

 
28.10.2016

Kirjoittanut m_tti Oulu, Finland

Hyvä huone, ruoka, allasalue

Huoneessa oli kaikki kohdallaan: ilmastointi toimi, perusasiat olivat kunnossa. Jääkaappi tosin piti niin kovaa meteliä, ettei siinä huvittanut pitää päällä. All-inclusive ei alkanut kyllästyttää viikossa - "greek grill" oli mielestäni tosi hyvä: gyrosta, grillattua kanaa, kalaa, vartaita.Lähinnä rantaa oleva kahvila oli rennoin ja mukavin tunnelmaltaan, kiva paikka aikuisille juoda drinkki hienossa maisemassa. lapsia siellä ei pääasiassa ollut. Lista toisessa allasbaarissa oli aika lyhyt mutta gyros oli maukas. Hotellissa oli yllättävän hyvä kauppa jossa myytiin aiheeseen kuuluvaa tavaraa suht ok hintaan (esim vesipatja 10euroa). Lakkeja, sandaaleita, aurinkorasvaa ja muuta oli. Ruokaa tai kaljaa ei tullut all-inclusiven takia sieltä ostettua mutta sekin varmaan oli suhteellisen Ok hinnassa. Allasalue oli miellyttävä, syyskuun alussa ei ollut vaikeuksia saada tuoleja vaikka hotellissa oli kyllä porukkaa. Hieno idea oli kompura vesilelujen täyttämistä varten allasalueen nurkassa. Liukumäkiä tai vastaavia on vain alle kouluikäisille. Hotellin rannallakin oli ihan kiva uida, ranta oli ihan kaunis mutta kivikko oli kyllä vähän hankala. 6- ja 4-vuotias viihtyivät lastenkerhossa. Ainakin tuona viikkona oli suomenkielinen ohjaaja melkein joka kerralla. Kerrat jolloin hän ei ollut paikalle ilmoitettiin etukäteen. Lapset halusivat kerhoon vaikka suomalainen ohjaaja oli poissa. "me voidaan vaan matkia mitä muut lapset tekee", oli kuusivuotiaan kommentti. Paikalla oli autovuokraamon edustaja, Octavia maksoi 70e/päivä. check-in hotellissa oli mahtava idea. Lentokentän edustaja tuli hotelliin tekemään check-inin ja vei isot matkalaukut mukanaan ennen varsinaista lentokenttäbussia.