Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 2217 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Junior Suiten valtava parveke.
-
Ilman all inclusivea majoittuvien on vaikea saada ruokaa hotellialueelta. Lounasaikaan ruokaa saa vasta klo. 12, eikä sitäkään saa viedä ravintolasta mukaan huoneeseen (jos ei snackbaria lasketa). Kellon välillä 16-19 ei saa mitään. Ja iltaruokailu alkaa vasta klo. 19. Näitä aikoja ei ole todellakaan suunniteltu pienten lasten kanssa majoittuville asiakkaille.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-31


9 10:stä

+
Allasalue, sijainti rannalla, aamupala. Myös ravintola (rannalla) oli hyvä
-
Äänieristys heikko. Henkilökunta piti kovaa meteliä siivotessaan aamulla.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-31


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-31


8 10:stä

+
Hyvä ruoka, hotelli oli rannalla
-
Hotelli oli keskellä ei mitään. Varasimme juniorsviitin isolla parvekkeellä, mutta pienen lapsen nukuttaminen/nukkuminen keskeytyi joka päivä. Heräsimme aamuisin kovaan musiikkiin ja jumppavetäjien kannustushuutoihin. Tämä toistui päivän mittaan usein. Kaikki jumpat ja liikunnat tehtiin suoraan meidän parvekkeen alla.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-24


9 10:stä

+
Kodikas, kaikki lähellä, siisti, turvallinen, kaikki toimi, loistava ruoka
-
Verojen maksaminen pitäisi tehdä läpinäkyvämmäksi. Maksoin saman verran yhdestä huoneesta kuin ystäväperheeni, joilla oli kaksi huonetta ja puolet isompi porukka. Summa ei ollut suuri, mutta jäi silti ärsyttämään. Sama koskee vajaakäyttölisää. Mielestäni se pitäisi joko ”leipoa valmiiksi hintaan” tai sille voisi olla kivempi termi. Tuntui harmilliselta, että meidän koko perhe (tyttäreni ja minä) lähdemme lomalle ja joudumme maksamaan useamman sata euroa maksua nimeltä vajaakäyttölisä.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-24


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-24


10 10:stä

+
Iso, siisti, huone, hyvällä näköalalla Rauhallinen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-24


8 10:stä

+
Lapset hyvin huomioitu.
-
Palvelu ja siivous ja ei vastaa 4 tähteä... Joten niitä parantamaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-24


8 10:stä

+
Monipuolinen aamupala ja oma-allas.
-
Juniorsviitin huone oli todella iso, mutta esimerkiksi pöytätilaa tai tilaa toiselle matkalaukulle ei ollut.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-24


8 10:stä

+
-
Ravintoloissa huonosti esillä mitään allergeenejä ruokiin liittyen ja ruokien nimeäminen myös heikkoa. Gluteiinitonta leipää tarjolla aamiaisella, mutta muilla aterioilla ei ollut mitään gluteeinitonta vaihtoehtoa.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mythos Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

717 arvostelua
Erinomainen
 
436
Erittäin hyvä
 
215
Hyvä
 
49
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

30.9.2019

Kirjoittanut Heli L

Pettymys

Allas alue oli hieno. Hotelli siisti. Kaiken ikäisille uimareille puuhaa ja sesonkiaikana oli usein iltaohjelmaakin. Allin oli surkea, siihen kuuluvat juomat todella huonoja. Ruoka oli näyttävästi esillä ja artikkeleita paljon. Tasoltaan ruoka oli huonoa ja mautonta. En suosittele. Ihana spa osasto ja todella ystävälliset ja ammattitaitoiset hierojat!

 
24.9.2019

Kirjoittanut MikkoVee87 Espoo, Suomi

Viikko ilman lapsia

Ykkösluokan hotelli aiempiin matkatoimistojen hotelleihin verrattuna. Esittelytekstit Apollon sivuilla pitävät paikkansa ja kuvat eivät valehtele. Mitoitus kunnossa sekä allasalueella että ruokailuissa

 
11.5.2019

Kirjoittanut Piipi11

Ihana loma takana

Kaikin puolin siisti, tyylikäs ja lapsiystävällinen hotelli. Huone siisti ja hyvät sängyt. Suuri allasalue, pienille lapsille oma allas ja leikkipuisto myös hyvä pienemmille lapsille. Plussaa lämmitetty ulko- ja sisäallas, muut altaat olivat vielä aika viileitä toukokuun alussa. Ranta myöskin hyvä. Ruoka oli hyvää ja monipuolista all inclusivessa. Hyvät juomat myös. Kohteliaat tarjoilijat ja henkilökunta. Muita ravintoloita ei ihan lähistöllä niin puolihoito tai all inclusive kannattaa ottaa. Muutenkin hotelli sijaitsee aika syrjässä, mutta vuokrasimme auton muutamaksi päiväksi niin sijaintikaan ei meitä haitannut kun pääsimme näkemään paljon paikkoja ajellen. Autovuokraamon edustaja ja pieni myymälä hotellilla, toinen pieni kauppa aivan hotellin lähellä jossa lähinnä matkamuistoja, leluja tms. Tosi hyvä kun lähtöselvityksen sai tehdä lähtöaamuna jo hotellilla ja veivät laukut kentälle jo etukäteen. Olimme tyytyväisiä ja vietimme ihanan loman!

 
25.5.2018

Kirjoittanut MariaV8328

Hyvä perhehotelli

Hotelli siisti ja lapsiperheille soveltuva allasalueineen. Meillä kaksio allasnäkymällä, joka kruunasi loman. Otimme allinclusiven ja ruoka oli tosi vaihtelevaa. Lounaalla ruoan taso alhaisempi, mutta illalliseen olimme hyvin tyytyväisiä. Allasbaarista sai myös välipaloja. Juomat, jotka sisältyi täysihoitoon surkeita, siitä iso miinus. Osa henkilökunnasta todella sydämmellisiä, osa taas niin ”kyllästyneitä” työhönsä. Se harmitti. Ranta hotellilla kivinen ( silti upea, vähän aaltoja) ja lämmintä vettä niin altaassa kuin meressäkin jo toukokuussa. Rannalla ei palveluita muttei haitannut meitä. Käytimme hotellin Spa:ta, joka hintavahko, mutta korvaa kyllä palvelullaan täysin. Otimme lapselle hieronnan ja palvelu/huomioiminen 10+++ . Nainen siellä todella sydämmellinen. Ilman tätä hotelli olisi saanut 3 tähteä. En tulisi toista kertaa (kuten yleensä ikinä samaan kohteeseen), mutta voin suositella lapsen kanssa matkustaville. Rhodos itsessään kaunis paikka oliivipuineen.

 
28.10.2016

Kirjoittanut m_tti Oulu, Finland

Hyvä huone, ruoka, allasalue

Huoneessa oli kaikki kohdallaan: ilmastointi toimi, perusasiat olivat kunnossa. Jääkaappi tosin piti niin kovaa meteliä, ettei siinä huvittanut pitää päällä. All-inclusive ei alkanut kyllästyttää viikossa - "greek grill" oli mielestäni tosi hyvä: gyrosta, grillattua kanaa, kalaa, vartaita.Lähinnä rantaa oleva kahvila oli rennoin ja mukavin tunnelmaltaan, kiva paikka aikuisille juoda drinkki hienossa maisemassa. lapsia siellä ei pääasiassa ollut. Lista toisessa allasbaarissa oli aika lyhyt mutta gyros oli maukas. Hotellissa oli yllättävän hyvä kauppa jossa myytiin aiheeseen kuuluvaa tavaraa suht ok hintaan (esim vesipatja 10euroa). Lakkeja, sandaaleita, aurinkorasvaa ja muuta oli. Ruokaa tai kaljaa ei tullut all-inclusiven takia sieltä ostettua mutta sekin varmaan oli suhteellisen Ok hinnassa. Allasalue oli miellyttävä, syyskuun alussa ei ollut vaikeuksia saada tuoleja vaikka hotellissa oli kyllä porukkaa. Hieno idea oli kompura vesilelujen täyttämistä varten allasalueen nurkassa. Liukumäkiä tai vastaavia on vain alle kouluikäisille. Hotellin rannallakin oli ihan kiva uida, ranta oli ihan kaunis mutta kivikko oli kyllä vähän hankala. 6- ja 4-vuotias viihtyivät lastenkerhossa. Ainakin tuona viikkona oli suomenkielinen ohjaaja melkein joka kerralla. Kerrat jolloin hän ei ollut paikalle ilmoitettiin etukäteen. Lapset halusivat kerhoon vaikka suomalainen ohjaaja oli poissa. "me voidaan vaan matkia mitä muut lapset tekee", oli kuusivuotiaan kommentti. Paikalla oli autovuokraamon edustaja, Octavia maksoi 70e/päivä. check-in hotellissa oli mahtava idea. Lentokentän edustaja tuli hotelliin tekemään check-inin ja vei isot matkalaukut mukanaan ennen varsinaista lentokenttäbussia.