Esteetön kahden hengen huone

Vaihtelevan kokoisia esteettömiä huoneita, joista suurin osa sijaitsee päärakennuksessa. Kaikissa huoneissa on tv, vedenkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineitä vastaanotosta. Maksuton wifi, tallelokero ja keskustilmastointi, jota säädellään tarpeen mukaisesti. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Oviaukon leveys huoneeseen: 96 cm Oviaukon leveys parvekkeelle: 100 cm Oviaukon leveys kylpyhuoneeseen: 100 cm

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Juniorsviitti

Viihtyisästi sisustettuja juniorsviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointi on keskusohjattu ja kytketään päälle tarvittaessa. Jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Mahdollisuus lainata silitysrauta ja -lauta vastaanotosta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Juniorsviitti omalla altaalla

Viihtyisästi sisustettuja juniorsviittejä maaterassilla ja rajoitetulla merinäköalalla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointi on keskusohjattu ja kytketään päälle tarvittaessa. Jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Mahdollisuus lainata silitysrauta ja -lauta vastaanotosta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-4 hengelle

Kahden hengen huone

Moderneja erikokoisia kahden hengen huoneita, joista useimmat sijaitsevat päärakennuksessa. Myös suurempia kahden hengen huoneita (noin 26 neliömetriä) ja liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita.

Kaikissa huoneissa on taulu-tv, vedenkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osa allasnäkymällä tai rajoitetulla merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 18-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio

Viihtyisiä ja moderneja, korkeatasoisia kaksioita. Kaksioissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, allasnäkymä, merinäkymä tai puutarhanäkymä. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 48 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä ja moderneja, korkeatasoisia yksiöitä, joiden koko ja tyyli vaihtelee. Suurin osa huoneista sijaitsee uudessa sivurakennuksessa. Minikeittiö, jossa mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle