Esteetön kahden hengen huone

Vaihtelevan kokoisia esteettömiä huoneita, joista suurin osa sijaitsee päärakennuksessa. Kaikissa huoneissa on tv, vedenkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineitä vastaanotosta. Maksuton wifi, tallelokero ja keskustilmastointi, jota säädellään tarpeen mukaisesti. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Oviaukon leveys huoneeseen: 96 cm Oviaukon leveys parvekkeelle: 100 cm Oviaukon leveys kylpyhuoneeseen: 100 cm

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Juniorsviitti

Viihtyisästi sisustettuja juniorsviittejä, joissa on tv ja Playstation. Vedenkeitin ja kahvinkeitin sekä jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka kytketään päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Suuri parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 27,5 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Juniorsviitti omalla altaalla

Viihtyisästi sisustettuja juniorsviittejä omalla altaalla. Tv ja Playstation. Kaikissa juniorsviiteissä on tv, veden- ja kahvinkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 27,5 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-4 hengelle

Kahden hengen huone

Moderneja erikokoisia kahden hengen huoneita, joista useimmat sijaitsevat päärakennuksessa. Myös suurempia kahden hengen huoneita (noin 26 neliömetriä) ja liikuntarajoitteisille soveltuvia huoneita.

Kaikissa huoneissa on taulu-tv, vedenkeitin ja jääkaappi. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa. Ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osa allasnäkymällä tai rajoitetulla merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 18-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio

Viihtyisiä ja moderneja, korkeatasoisia kaksioita. Kaksioissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, allasnäkymä tai puutarhanäkymä. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 48 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Tilavia kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Huoneisto koostuu kaksiosta ja kahden hengen huoneesta väliovella. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 71 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä ja moderneja, korkeatasoisia yksiöitä, joiden koko ja tyyli vaihtelee. Suurin osa huoneista sijaitsee uudessa sivurakennuksessa. Minikeittiö, jossa mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle