Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on suuri parveke merinäköalalla. Kaikki juniorsviitit on remontoitu.Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Jääkaappi, vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Junior-sviitti omalla altaalla

Junior-sviitissä on oma uima-allas ja rajoitettu merinäköala pohjaterassilta. Kaikki junior-sviitit on remontoituja. Terassilla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pöytiä ja tuoleja. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvalle. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi maksutta. Ilmastointi on keskusohjattu ja kytkeytyy päälle tarvittaessa (voidaan sitten säätää junior-sviitissä). Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, josta yksi päivä yksinkertaisempi siivous.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-4 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä ja osa huoneista remontoituja. Osassa parvekkeista rajoitettu merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous. Suurin osa huoneista sijaitsee päärakennuksessa.

Huonekoko: noin 18-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä. Kaksiot koostuvat yksiöstä ja kahden hengen huoneesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Minikeittiö, jossa mikro, vedenkeitin ja kahvia ja teetä, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 48 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Liikuntaesteisille sopiva 2hh

Esteetön kahden hengen huone jossa parveke, osassa näköala uima-altaalle. Kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ja kytkeytyy päälle tarvittaessa (säädettävissä huoneessa). Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, josta yksi päivä yksinkertaisemmalla siivouksella. Huoneiden koot vaihtelee. Kaikki huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, jossa on hissi.

Oviaukon leveys huoneeseen: 96 cm. Oviaukon leveys parvekkeelle: 100 cm. Oviaukon leveys kylpyhuoneeseen: 100 cm.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurehko yksiö

Suuremmissa yksiöissä on parveke tai pohjaterassi, osassa näkymät uima-altaalle. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä ja lisävuodemahdollisuus lisävuoteeseen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointi on keskusohjattu ja kytkeytyy päälle tarvittaessa (säädettävissä asunnossa). Minikeittiössä mikro, vedenkeitin, kahvia ja teetä, jääkaappi, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, josta yksi päivä yksinkertaisemmalla siivouksella. Asunnot vaihtelevat ulkonäöltään ja kooltaan, ja useimmat sijaitsevat hiljattain rakennetussa sivurakennuksessa.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Minikeittiö, jossa mikro, vedenkeitin ja kahvia ja teetä, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous. Huoneistojen koko ja sisustus vaihtelevat. Suurin osa sijaitsee uudessa sivurakennuksessa.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle