Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on suuri parveke merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Jääkaappi, vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä, joissa on maaterassi, oma allas ja rajoitettu merinäköala. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Jääkaappi, vedenkeitin ja kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: noin 27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-4 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä tai rajoitettu merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous. Suurin osa huoneista sijaitsee päärakennuksessa.

Huonekoko: noin 18-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai maaterassi, osassa allasnäkymä. Kaksiot koostuvat yksiöstä ja kahden hengen huoneesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Minikeittiö, jossa mikro, vedenkeitin ja kahvia ja teetä, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Huonekoko: Noin 48 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Liikuntaesteisille sopiva kahden hengen huone

Vaihtelevan kokoisia esteettömiä huoneita, joista suurin osa sijaitsee päärakennuksessa. Kaksi yhden hengen vuodetta. Parveke, osassa allasnäköala. Maksuton wifi, tallelokero ja keskustilmastointi, jota säädellään tarpeen mukaisesti. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous.

Oviaukon leveys huoneeseen: 96 cm Oviaukon leveys parvekkeelle: 100 cm Oviaukon leveys kylpyhuoneeseen: 100 cm

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Suurehko yksiö

Suurempia yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi, osassa näkymä altaalle. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi, joka on päällä tarvittaessa, ja jota voidaan säätää huoneistosta käsin. Minikeittiö, jossa on mikro, vedenkeitin ja kahvia ja teetä, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 ktr/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous. Huoneistojen koot ja sisustus vaihtelevat, suurin osa sijaitsee uudessa sivurakennuksessa.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Keskusilmastointi joka laitetaan päälle tarvittaessa (ilmastoinnin päällä ollessa, sitä voidaan säätää huoneesta). Minikeittiö, jossa mikro, vedenkeitin ja kahvia ja teetä, jääkaappi ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko, joista yhtenä päivänä kevyempi siivous. Huoneistojen koko ja sisustus vaihtelevat. Suurin osa sijaitsee uudessa sivurakennuksessa.

Huonekoko: Noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle