Minos Mare Royal

  • Lähellä rantaa
  • Aamiaispöytä sisältyy

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Tervetuloa Minos Mare Royaliin! Täällä majoitut mukavissa huoneissa lähellä Platanesin rantaa, Rethymnonin itäpuolella. Platanesin keskusta ravintoloineen ja kauppoineen sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen sijainti. Siisti. Kohtelias henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 361 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hieno allasalue suurella altaalla sekä erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella ja rannalla. Allasbaari ja aulabaari. Maksuttomat pyyhkeet.

Buffetravintola ja à la carte-ravintola. Siistiä pukeutumista edellytetään. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Kuntosali. Maksuton pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Spa ja kauneussalonki. Leikkipaikka. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Etäsyydellä keskustaan tarkoitetaan Platanesia, noin 5 kilometriä Rethymnonin kaupungista itään.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Deluxe-huoneiden asiakkaille yksi à la carte-lounas/vierailu sisältyy hintaan (pullo mineraalivettä sisältyy hintaan).