Varvara's Diamond

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Varvara's Diamond sijaitsee rauhallisen kadun varrella Plataneksessa, joka on yksi Rethymnonin rannikon kylistä. Hotellin ulkopuolella avautuu merenranta ja lyhyen matkan päässä on myös mukava allas, jossa virkistäytyä. Plataneksen keskustaan on vain muutaman minuutin matka, täällä on ravintoloita, baareja ja myymälöitä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Superior -yksiöitä 2 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 90 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 41 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Varvara's Diamondilla on viihtyisä allasalue, jossa allas sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella, allaspyyhkeet lisämaksusta. Allasalue sijaitsee noin 260 metrin päässä hotellirakennuksesta ja se jaetaan naapurihotellin kanssa. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee ranta, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Nälän yllättäessä voit suunnata allas-/snackbaariin, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia, kuten hampurilaisia, makkaraa ja pizzaa. Snackbaari jaetaan naapurihotellin kanssa. Aamiainen tarjoillaan naapurihotellilla, noin 80 metrin päässä Varvara's Diamondilta.

Maksuton wifi hotellialueella. Pesulapalvelu sekä matkatavarasäilytys. Pieni pysäköintialue. Hotellialueella on lisäksi mahdollisuus grillata. Paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Superior -yksiöiden ikäraja on 18 vuotta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.