Kaksio

Valoisia kaksioita parvekkeella. Erillinen makuuhuone pienellä parivuoteella. Yhdistetty keittiö ja olohuone mahdollisuudella lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Superior -yksiö

Superior-yksiöitä maaparvekkeella. Huoneistot sijaitsevat noin 50 metrin päässä sijaitsevassa erillisessä rakennuksessa. Makuuhuoneosassa on kaksi vuodetta sekä yhdistetty minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Valoisia ja tilavia yksiöitä parvekkeella. Pieni parivuode. Yhdistetty makuuhuone, keittiö ja olohuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.