Kaksio

Kaksioita joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Pieni parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-yksiöitä maaparvekkeella. Yli 16-vuotiaille tarkoitetut huoneistot sijaitsevat noin 50 metrin päässä sijaitsevassa erillisessä rakennuksessa. Makuuhuoneosassa parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiössä jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Pieni parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, mikro, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.