Kaksio

Valoisia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone pienellä parivuoteella. Yhdistetty keittiö ja olohuone mahdollisuudella lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä.

Superior -yksiö (ikäraja 18 vuotta)

Hiljattain rakennettuja ja raikkaita yksiöitä, jotka on suunnattu yli 18 -vuotiaille matkustajille. Huoneistot sijaitsevat noin 50 metrin päässä sijaitsevassa erillisessä rakennuksessa. Makuuhuoneosassa on kaksi vuodetta sekä yhdistetty minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Yksiö

Valoisia ja tilavia yksiöitä, joissa on pieni parivuode. Yhdistetty makuuhuone, keittiö ja olohuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi, keittolevyt, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.