Minos Mare Beach Resort

 • Lähellä rantaa
 • All Inclusive
 • Suuri ja viihtyisä allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Pidetyn All Inclusive-hotelli Minos Mare Beach Resortin tilat ovat kauniin avaria ja suuri allasalue avautuu rannalle päin. Täällä asut pittoreskissa ympäristössä lähellä aitoa Kreetaa. Plataneksen keskusta ravintoloineen ja pieninie putiikkeineen on vain kivenheiton päässä.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja meri ihan vieressä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 420 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suositussa Minos Mare Beach Resortissa, joka sijaitsee Platenesissa, on helppo nauttia All Inclusive-lomasta. Suurella allasalueella on erillinen lastenallas, allas-/snackbaari sekä maksuttomia aurinkovarjoja ja –tuoleja. Allasalueelta on näkymä rannalle, josta löytyy myös maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeitä panttia vastaan. Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

All Inclusiven ateriat tarjoillaan hotellin buffet-ravintolassa, a la carte-ravintola lisämaksusta. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista. Hotellialue ulottuu rantaan saakka, mutta huoneiden etäisyys rannasta voi olla jopa 200 metriä, huoneen sijainnista riippuen. Maksuton, jaettu kuntosali hotelli Minos Mare Royalin kanssa. Paikallisliikennettä. Vierailun arvoiseen Rethymnonin kaupunkiin on noin 5 kilometrin matka. Vanhan kaupungin ravintoloiden, baarien ja pikku putiikkien reunustamilla kujilla on mukava vaellella.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

Lisämaksusta

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Mannermainen aamiainen pääravintola Ambrosiassa,klo 7.00-7.30.
 • Aamiaispöytä pääravintola Ambrosiassa, klo 7.30-10.30.
 • Lounaspöytä pääravintola Ambrosiassa, klo 13.00-15.00.
 • Kerran viikossa lounas á la carte-ravitola Poseidonissa. Viiden ruokalajin valmis menu, juomat sisältyy. Pöytävaraus vaaditaan viimeistään edeltävänä päivänä.
 • Illallispöytä pääravintola Ambrosiassa, klo 19.00-21.30.
 • Jäätelöä, klo 10.00-18.00 allas-/snackbaari Aphroditessä.
 • Välipaloja, klo 10.45-16.00 allas-/snackbaari Aphroditessä.
 • Iltapäiväkahvit, klo 16.00-18.00 allas-/snackbaari Aphroditessä.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.
 • Vesipullo huoneessa saapumisen yhteydessä.

All Inclusive Ultra (lisämaksusta) sisältyy lisäksi:

 • Yöpalaa, klo 22.00-24.00.
 • Rajoittamattomasti kansainvälisiä virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 10.00-24.00.
 • Vettä, olutta, virvoitusjuomaa, jääteetä ja mehua huoneessa saapumisen yhteydessä.
 • Maksuton kuntosali.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöön asti.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2022 hotelli on nimeltään Minos Mare. Kesällä 2023 hotelli on nimeltään Minos Mare Beach Resort.

Hotellit Rethymnonin rannikko

Aquila Rithymna Beach

Tervetuloa korkeatasoiseen hotelli Aquila Rithymna Beachiin Rethymonin rannikolle. Allasalue on tilava ja hotellin yksityisellä hiekkarannalla on baari. Tarjolla on monia aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Useita ravintoloita, joissa tarjoillaan kaikkea aina kreikkalaisista annoksista kansainvälisen keittiön herkkuihin. Nuoremmille lomailijoille hotellista löytyy Tasty Corner, missä tarjolla pizzaa, vohveleita, jäätelöä ja muita herkkuja.

Minos Mare Royal

Tervetuloa Minos Mare Royaliin! Tässä pidetyssä hotellissa lomailet vain kivenheiton päässä Platanesin kauniista rannasta, Rethymnonin kaupungin itäpuolella. Kaunis allasalue puuterassilla. Platanesin keskusta viihtyisine ravintoloineen ja kauppoineen sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Akti Chara

Akti Chara Kreetalla on suosittu huoneistohotelli loistavalla sijainnilla rannan läheisyydessä. Täällä majoitut viihtyisissä huoneistoissa. Keskusta ja liikkeet sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Rethymno Palace

Hotelli Rethymno Palace sijaitsee aivan rannalla Adelianos Kampoksessa, täällä on viihtyisä allasalue ja erillinen lastenallas. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja lisämukavuutta lomaasi saat tilaamalla puolihoidon tai All Inclusiven.

Amira Luxury Resort

Amira Luxury Resort on viimeisin tulokas Apollo Mondo Duo -hotellivalikoimaamme – aikuisille, jotka kaipaavat kiireetöntä aikaa yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa. Majoitu mukavasti aivan hiekkarannan vierellä, nauti lomapäivistä palmujen reunustamalla allasalueella ja anna silmän levätä kauniiden näkymien äärellä. Hotellilla on suuri ja hyvinvarusteltu kuntosali sekä spa, jossa on tarjolla hamam ja jacuzzi rentoutumista varten. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla superior -huoneen tai juniorsviitin jaetulla altaalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond sijaitsee rauhallisen kadun varrella Plataneksessa, joka on yksi Rethymnonin rannikon kylistä. Hotellin ulkopuolella avautuu merenranta ja lyhyen matkan päässä on myös mukava allas, jossa virkistäytyä. Plataneksen keskustaan on vain muutaman minuutin matka, täällä on ravintoloita, baareja ja myymälöitä.

Galeana Beach

Galeana Beach sijaitsee lähellä rantaa Plataneksessä. Platanes on yksi monista Rethymnonin rannikon rantakohteista. Hotellin huoneistot sijaitsevat matalissa kreikkalaistyylisissä valkoisissa rakennuksissa sinisine ovineen. Hotellilla on pieni allasalue, mutta halutessasi voit myös viettää aikaa viereisellä rannalla meren ääressä.

Minos Ambassador Suite & Spa

Minos Ambassador Suite & Spa on ylellinen hotelli yli 16-vuotiaille. Täällä nautit lomapäivistä infinity-altaalla, joka sijaitsee hotellin kattoterassilla, josta on myös upeat auringonlaskumaisemat Rethymnonin vanhaan kaupunginosaan. Hotellista löytyy myös spa ja kuntosali. Kattoterassilla on ravintola ja baari. Muutaman minuutin päässä Rethymnonin ravintoloista, kaupoista ja palveluista.

Rethymno Mare Resort

All Inclusive hotelli Rethymno Mare Resortissa sinua odottavat rauhallinen ympäristö ja useat majoitusvaihtoehdot. Miltä kuulostaisi viihtyisä perhehuone bungalowissa tai deluxe-huone omalla poreammeella? Valitsitpa minkä huoneen tahansa, buffet-ravintolan herkut ovat ulottuvillasi eikä lompakkoa tarvita.