Aquila Rithymna Beach

 • Tasokas hotelli
 • Bungaloweja omalla altaalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa korkeatasoiseen hotelli Aquila Rithymna Beachiin Rethymonin rannikolle. Allasalue on tilava ja hotellin yksityisellä hiekkarannalla on baari. Tarjolla on monia aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisille. Useita ravintoloita, joissa tarjoillaan kaikkea aina kreikkalaisista annoksista kansainvälisen keittiön herkkuihin. Nuoremmille lomailijoille hotellista löytyy Tasty Corner, missä tarjolla pizzaa, vohveleita, jäätelöä ja muita herkkuja.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Bungaloweja altaalla 2-3 hengelle. Bungalow Seafront 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

yleinen rauhallisuus ja hyvä palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3150 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ylellinen hotelli yksityisellä rannalla

Korkeatasoinen hotelli rannan vieressä Rethymnonin rannikolla. Täältä löytyy suuri allasalue kolmella altaalla (joista yksi suolavesiallas) ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Maksuttomat pyyhkeet. Noin 50 metrin päässä päärakennuksesta on hotellin yksityinen hiekkaranta ja snackbaari.

Monipuolinen ravintolatarjonta

Aquila Rithymn Beachissa on useita ravintoloita (niin buffét kuin à la carte), baareja ja kahviloita, mitkä tarjoilevat kreikkalaisia juomia ja annoksia. Pääravintola Rethymna, allasalueella sijaitseva Taverna Mournies ravintola Oceana rannalla sekä à la carte -ravintola Ancient Eleftheria. Siistiä pukeutumista edellytetään illallisella. Erikoisruokavaliot huomioidaan, ilmoita niistä varauksen yhteydessä. Lapset 12-vuoteen asti syövät maksutta Tasty Cornerissa seitsemän päivää viikossa klo 11.00-17.30 (vain All Inclusiven varanneille). Täällä on tarjolla voileipiä, salaattia, ranskalaisia, pizzaa, vohveleita, lettuja, tuoretta jugurttia hunajalla ja hedelmillä, maitoa, tuoremehua, hedelmäsalaattia ja jäätelöä.

Maksuton kuntosali

Hotellissa on tarjolla laaja valikoima aktiviteetteja ja urheilumahdollisuuksia. Maksuton kuntosali, sauna, pöytätennis, rantalentopallo, vesipoolo, minijalkapallo, jousiammunta sekä ranta ja allaspelejä. Maksuton tenniskenttä, mutta varusteet, iltavalaistus ja ohjatut tunnit ovat lisämaksusta. Hierontaa lisämaksusta.

Hauskaa tekemistä lapsille

Lapsille järjestetään mm. taikaesityksiä sekä ulkoilmaelokuvia kerran viikossa. Leikkipaikka lastenhoitopalvelulla lisämaksusta. Maksuton kreikkalainen kokkauskurssi kerran viikossa.

Maksuton wifi ja internetnurkkaus. Minimarketti, pankkiautomaatti, matkamuistomyymälä, korukauppa ja kampaaja. Hotellialue sijaitsee rannalla, mutta huoneen sijainnista etäisyys rannalle saattaa olla jopa 100 metriä. Lähin keskusta on Adelianos Kampos, noin 7 km itään Rethymnonista. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive Ultra lisämaksusta. Aikuisten ostaessa puolihoidon lapset (2-11 vuotta) syövät 1 eurolla.

All Inclusive

All Inclusive Ultra (hotellin viralliselta nimeltään Premium) lisämaksusta sisältää:

 • Aikainen aamiainen, klo 5.00-7.15. (Tilattava päivää ennen)
 • Aamiaispöytä, klo 7.15-10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-10.30.
 • Lounaspöytä pääravintola Rithymnassa tai tai à la carte-lounas tavernassa Mourniesissa, klo 12.30-14.30.
 • Välipalaa, klo 11-12.30/14.30-18.30
 • Kahvia ja kakkua, klo 16.00-18.00.
 • Jäätelöä rantabaarissa
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30. Teemaillallinen kerran viikossa tavernassa varausta vastaan (ei kala- ja äyriäisiltoina). Kerran viikossa gaala-illallinen varausta vastaan (ei kala- ja äyriäisiltoina).
 • Iltapalaa, klo 23.00-00.00.
 • Rajoittamattomasti olutta, viiniä, mehua ja paikallisia juomia, klo 10.00-01.00.
 • Minibaari, missä mehua, vettä ja olutta. Täyttö tarvittaessa (kerran viikossa).
 • Kahvin ja teen keittovälineet huoneessa.
 • 20% alennus Taverna Mourniessa ja ravintola Archaia Elefthernassa.
 • 25% alennusta huonepalvelusta.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Todisteeksi All Inclusivesta näytetään hotellin korttia. All Inclusive päättyy lähtöpäivänä samaan aikaan, kuin se on alkanut tulopäivänä. Jos sisäänkirjautuminen tapahtuu esimerkiksi klo 17:00, on All Inclusive kotiinlähtöpäivänä voimassa klo 17:00 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa