Allas Bungalow

Allas bungaloweja maaterassilla ja yksityisellä altaalla sekä aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Avoin pohjaratkaisu olohuoneen ja makuuhuoneen välillä, ilman väliovea. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Maksuton wifi. Minibaari, lehtiä ja teen sekä kahvin keittovälineet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Oma sisäänkirjautumistiski ja saatavuuden mukaan myöhäinen uloskirjautuminen. Hedelmäkori ja viinipullo huoneessa saapumisen yhteydessä. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Bungalow Seafront

Bungalow Seafront sijaitsee aivan rannalla. Avoin pohjaratkaisu olohuoneella ja makuuhuoneella, ilman väliovea. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari ja lehtiä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus.Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Oma sisäänkirjautumistiski ja saatavuuden mukaan myöhäinen uloskirjautuminen. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, terassi tai maaterassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Huoneissa on kokolattiamatto tai kaakelilattia. Tv sateliittikanavilla. Maksuton wifi. Minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Ranta/allaspyyhkeet löytyvät huoneesta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Valoisia kahden hengen huoneita bungalowimaisissa rakennuksissa. Tv sateliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Ranta/allaspyyhkeet löytyvät huoneesta. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneet sijaitsevat erillisissä kolmikerroksisissa rakennuksissa lähellä päärakennusta. Yksi parisänky olohuoneessa ja kaksi vuodesohvaa lasten makuuhuoneessa tai hienosti sisustettuja perhehuoneita bungaloweissa parivuoteella ja kahdella lasten vuoteella. Väliovi erottaa kaksi makuutilaa molemmissa perhehuoneissa. Lasten nukkuma-alueelta on muutama porras muualle huoneeseen.

Kaikissa huoneissa on tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Ranta/allaspyyhkeet löytyvät huoneesta. Huoneet, jotka sijaitsevat bungalowissa on parveke tai terassi puutarhaan päin, perhehuoneet kolmikerroksissa rakennuksissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, osassa kokolattiamatto. Yhden hengen vuode. Tyynymenu. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.