Kokemuksia Aquila Rithymna Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 268 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Useat altaat ulkona sekä sisäallas saunoineen.
-
Olimme neljän seurueessa, mutta kahden hengen huoneet erotettiin kauas toisistaan. Hotellissa ei ollut täyttä ja toivoimme salaa yllätyksenä merinäköalaa. Ei saatu ja asuntoja oli tosi paljon tyhjillään, koska oli lomakauden viimeinen viikko. Puolessavälin lomaamme henkilökunta alkoi kerätä tavaroita rannalta pois tulevan talven varalta. He ottivat aurinkopetejä, varjoja, kulkupitkospuita ym. ja koneiden äänet rikkoivat meren aaltojen äänet. Varmasti olisivat ehtineet hommat tehdä seuraavallakin viikolla, kun hotelli oli tyhjä.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


9 10:stä

+
Sijainti, lähellä meren rantaa ja altaita. Hyvä sänky ja tyynyt. Rauhallinen alue hotellilla, etenkin kun loma sijoittui viimeiselle syksyn lennolle.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


10 10:stä

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta ja palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


10 10:stä

+
Siisti ja hieno.
-
Informaatio ilta ohjelmasta ei täysin pitänyt paikkaansa.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


9 10:stä

+
Bungalovin sijainti lähellä rantaa, kaunis näkymä merelle ja puutarhaan. Hyvin hoidettu piha-alue, kaunis puutarha. Oma rauhallinen ranta-alue ja ilmaiset aurinkotuolit.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-28


9 10:stä

+
Siisti hotelli. Käyty täällä jo useampi kerta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-28


9 10:stä

+
Rakennukset, pihat, altaat ja ranta-alue kokonaisuudessaan.
-
Yllättävän kaukana oikeasta keskustasta + vanhasta kaupungista. Mutta sijainnillehan ei mitään voi.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-23


8 10:stä

+
Ulkoalue istutuksineen
-
Ruoka ja iltaviihde

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


8 10:stä

+
Parasta oli henkilöstön asiakaspalvelu, ei mitään moitittavaa. Ranta oli myös hyvä ja itse hotellialuekin ihan hieno. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Mitään meteliä ei kantautunut ulkoa huoneistoon.
-
Hotelli alittaa joka asiassa riman pikkaisen 5 tähden hotelliksi, pl. asiakaspalvelu ja hotellialue itsessään. Illallisbuffet surkea, erityisesti liharuokien osalta. Huoneen ilmastointi puhalsi liian kovaa, pienimmälläkin teholla. Uima-altaan vesi oli kylmää lokakuussa, koska ei lämmitystä. Kuntosalin painojen nostamiseen tarkoittu laitevalikoima hyvin suppea, hyvät aerobisen puolen laitteet. Hotellihuoneissa huono äänieristys.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


9 10:stä

+
Kokonaisuus ja tunnelma.
-
Palvelualttius ravintolassa vaihteli suuresti päivittäin. Välillä pöydästä löytyivät esim. kaikki aterimet ja välillä puuttui puolet. Kaiken sai pyydettäessä mutta välillä puuttuvat tavarat vain tiputettiin läjässä keskelle pöytää ja välillä ne laitettiin ruokailijoille asiallisesti paikoilleen. Vesi oli törkeän hintaista ruokailujen yhteydessä.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquila Rithymna Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

3571 arvostelua
Erinomainen
 
2007
Erittäin hyvä
 
920
Hyvä
 
378
Ei kovin hyvä
 
131
Huono
 
135

Viimeisimmät 5 arviota

30.12.2019

Kirjoittanut PetriN98

Lapsiperheluksusta

1 viikko menee melko nopeasti kun 2 aikuista ja 3 lasta lomailee tässä hotellissa. Sijainti ei ole keskustassa, mutta halutessaan vuokra-auto tai bussi on helppo järjestää. Kävelymatkan päässä kauppoja, sekä vuokrauspisteitä. Hotellissa pitkät housut yli 20 miehille illallisella tai muuten kehotetaan kohteliaasti vaihtamaan sopivampi asu. Maksullinen juoma on hyvä muistaa illallisella, ettei tule yllätyksiä. Palvelu pelaa loistavasti pöytiin ohjauksella ja vaikka ravintola olisi täysi, niin pöytä valmistellaan asiakkaalle pöydän vapauduttua alle minuutissa seuraavalle. Hotellialue on hienosti hoidettu, mutta ei ole enää uusi. Vesiurheilua mahdollista harrastaa silloin jos ei ole kovaa aallokkoa ja siitä kertovaa punaista lippua. Nämä ei kuulu hotellin järjestämiin aktiviteetteihin (liitovarjo ja vesijetit). Kids corner oli kouluikäisille lapsille suosikki ja sinne mentiin juoksujalkaa. Illalla ulkoteatterissa valoshow ja muuta tapahtumaa. Mukava lomaviikko lapsiperheelle

 
1.10.2019

Kirjoittanut osalin Espoo, Suomi

Viikon puolihoito

Erinomainen hotelli perheille. Laaja ja maukas illallisbufe, paljon ohjelmaa, hieno uima-allas. Hyvä sijainti heti rannalla. Siistiä kaikenpuolin ja hienot istutukset. Mielestäni hyvä hinta / laatu ainakin näin syysaikaan. Paljon henkilökuntaa, ei tarvinnut juurikaan odotella mitään. Rakennusten tyyli ja sisustus ei ole kaikkein moderneinta mutta hyvän näköinen kumminkin.

 
28.10.2018

Kirjoittanut 110erkkip Helsinki, Suomi

Palasimme tänne uudestaan

All inclusive paikkoja tuli käytyä runsaasti lasten ollessa pieniä; tänne palasimme kuopuksen toivomuksesta viisi vuotta ensimmäisen käynnin jälkeen. Edelleen upea palvelu! Ala carte ravintolassa pöytiintarjoilu ja upeat annokset. Oma allas rantabungalowissa on todella miellyttävä.

 
2.7.2018

Kirjoittanut Gazza59Finland Kokkola, Suomi

Tasokas hotelli

Kävimme täällä viikkoa ennen juhannusta ja kokemus oli erittäin hyvä. Hotellialue on kuin pieni kylä, mutta kaikki toimii todella hyvin. Meillä oli puolihoito joka maksoi vain 86€ viikko, kahdelta aikuiselta ja kahdelta lapselta. Täysihoito olisi maksanut 940€. Tosin juomat olivat aika kalliita, kun niistä maksoi erikseen. Alle 12 vuotiaille lapsille oli ilmaista pizzaa ja muuta pientä purtavaa kl 12.30-13.30. Illalliselle ja iltaohjelmaan piti miesten pukeutua pitkiin housuihin, tästä pidettiin myös kiinni. Ruoka oli tosi hyvää, kunnon viiniä ruoan kanssa oli vaikeampaa löytää. Jos osti koko pullon, niin juomista voi jatkaa seuraavana iltana. Uima-altaita oli useampia ja niissä oli myös uimavalvojat kl 10-18. Rannan aurinkotuolit kuuluivat hotellille, mikä ei ole aina itsestään selvyys. Voin suositella hotellia, teistä pidetään siellä hyvää huolta. Siisteydestä ei myöskään tingitä tässä hotellista. Huoneet olivat myös toimivat, ilmastointi toimi erittäin hyvin. Yleensä se pitää melua, mutta täällä se oli lähes äänetön. Hieno hotelli, toivotaan että voimme palata tänne jonain päivänä.

 
10.4.2024

Kirjoittanut larsaG5329TJ

Aquila Rithymna Beach Hotel

Vi hade en fantastisk vistelse i september -23, det var lika bra som när vi var där 2022. Det erbjuds ett enormt utbud av mat, alltid vällagad och fräsch och live-musik av olika slag på kvällarna. Det allra bästa med hotellet är personalen, som överallt är så trevlig och uppmärksam. Vi har tagit All Inclusive, vilket varmt rekommenderas. Vi har haft många trevliga kvällar med människor som vi träffat där. Nu har vi bokat in två veckor i september -24 igen, och hoppas då träffa några av dem som blivit goda vänner. Aquila Rithymna Beach Hotel rekommenderas varmt!