1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Margarita Beach Resort G D's Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Lena,
HELSINKI

+
Hotelli oli siisti sekä rauhallinen ja sopii erikoisen hyvin aikuisille matkaajille. Sängyt olivat mukavat ja yöt hiljaiset. Ranta lähellä ja all inclusive ruoka vaihtelevalla teemalla aikuiseen makuun. Drinkit sai viedä myös ranta alueelle sekä huoneeseen.
-
Ei lapsille sopiva hotelli. Uima-allasalue oli pieni mutta onneksi ranta oli lähellä. Ranta on kalliomainen laava ja hieman liukas sekä syvenee melko nopeasti. Lapsilta puuttui leikkialue ja lastenruoka kuten spagetti, ranskikset sekö nugetit, eli hotelli on sopiva aikuiselle.Suihkukaappi oli todella pieni, noin 70x70, siis jopa normaalikokoiselle aika ahdas.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


10 10:stä

Anita,
Jyväskylä

+
Hyvä aamiainen mukava henkilökunta, siisti huoneisto ja yleisen tilat.
-
en saa sanoa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


8 10:stä

,

+
-
hotellin rannan lepotuolit maksuttomiksi

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


8 10:stä

Jaana,
Jyväskylä

+
-
Ruoka oli surkeaa eikä aamupalalla ollut vaihtelevuutta juuri ollenkaan

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


9 10:stä

Leila,
Jyväskylä

+
rauhallinen, hyvä sijainti lähellä rantaa sekä muutenkin viihtyisä
-
autossa tulomatkalla oppaalla epäselvä ilmoitus infotilaisuuden ajasta ja paikasta. monelle jäi infotilaisuus käymättä, jos sitä oli lainkaan. siis täsmällisempi ilmoitus. ruokaiu: aamiainen muuten hyvä mutta ei yhtään vaihtelua viikon aikana. puolihoitoruokailu ei vastannut odotuksiamme. listalla olevat ruoat eivät olleet mieluisia. ainoastaan ehkä pasta ja pizza olivat ok. annokset olivat ihan liian suuria, hävikki oli valtavaa. seisova pöytä olisi varmaankin parempi vaihtoehto oman valinnan, annoksen suhteen ja hävikin suhteen.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


9 10:stä

-,
-

+
Todella siisti, rauhallinen ja hyvin hoidettu hotelli. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Loistava sijanti, tosi hyvä ja runsas aamiainen.
-
Aurinkotuolinen varaaminen pitäisi estää.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


9 10:stä

Laura,
Jyväskylä

+
todella hieno hotelli meren rannalla. aamupala ihan huippu!
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


7 10:stä

Maj-Len,
Vasa

+
Nära till stranden, trevliga städerskor
-
Ingen sol på balkongen

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


10 10:stä

Britt-Louise,
Närpes

+
Rent och snyggt.Vänlig personal.Bra läge.
-
Duschdörren borta så hel sjö på golvet efteråt.Varsin nyckel.Gratis solstolar eftersom det endast fanns 10 stolar vid polen som var gratis.Stranden var till för hotellets gäster.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


8 10:stä

Birgit,
Vaasa

+
Läheisyys rantaan, rauhallinen hotelli, Kaupat lähellä. aamiainen runsas ja laadukas!
-
Kylpyhuone kosteahko. Suihkukaappi ei tiivis, joten vesi pääsi lattialle.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-12


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Margarita Beach Resort G D's Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

50% matkustajista suositttelee

62 arvostelua
Erinomainen
 
21
Erittäin hyvä
 
23
Hyvä
 
12
Ei kovin hyvä
 
5
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

3.10.2018

Kirjoittanut Aune K Kemi, Suomi

Kolmen sukupolven lomamatka

Huoneet olivat siistit, koko hotelli siisti piha-alueineen.Henkilökunta mukavaa ja rentoa paitsi respan täti heti tultuamme - tyly ja yksitotinen. - Sijainti mahtava ihan rannalla. Kauppiaita oli kyllä ihan liikaa. Eikö hotelli voi oikeasti mitään? Rolexia, masaachia, asessories ym huudeltiin päivät pitkät - samat myyjät samoille ihmisille. - Eräs kauppias makoili hotellin pedillä kaupustelunsa välillä. - Aika vaivaantunut olo tuli tästä. Kiva ranta uidakin. Uima-allas pieni eikä suihkua. Ihmiset kävivät liottelemassa aurinkorasvansa altaaseen!!

 
24.9.2018

Kirjoittanut hemmsaa Keminmaa, Suomi

Mukava hotelli

Mukava hotelli, hienolla sijainnilla. Ranta lähellä ja kaupat myös. Ravintolan työntekijät ja siivoojat aivan ihania. Respan työntekijöiden käytöksessä toivomisen varaa. Oli sekoittanu meidän perheen ja isovanhempien huoneet keskenään. Olimme maksaneet 1-4 hengen huoneesta pienen vauvan kanssa mutta saimme 1-3 hengen huoneen joka oli todella ahdas, kun oli vauvan rattaat yms. Vauvan sänky oli ahdettu makuuhuoneeseen, mutta sitä ei voinut käyttää, koska sinne ei saanut lasta laskettua sivuilta. Respan täti ei alkanut keskustelemaan tästä ollenkaan vaan jankkasi ettei heillä ole erikokoisia huoneita.. Lisäksi puolessa välissä 2 viikon lomaa ilmoitettiin ettei all inclusiven lounasta ja illallista järjestetä enää buffetpöydästä vaan täytyy tilata listalta jotain. Oli melko hankalaa valita 12 ruokaa listalta, useampaan kertaan tuli syötyä samoja ruokia. Onneksi ruuat olivat kuitenkin hyvän makuisia. Vauvan kanssa oli vaan raivostuttavaa odotella ruokia, kun olimme siksi valinneet all inclusiven että saisi nopsaa käydä syömässä buffetista. Joten ei kannata ainakaan all inclusivea ostaa tässä hotellissa.

 
4.9.2017

Kirjoittanut Eva S

Lovely and comfortable hotel and very nice and helpful staff - prefect location by the beach.

Nice and clean apartment with a bedroom, a living room with cocking facilities and a bathroom. Air condition in both rooms. Nice balcony viewing a beautiful garden. We really appreciated the nice and friendly staff. The hotel is situated by the beach - a beach where you can take long walks and stop anywhere to swim. We had a great week. Thank you!

 
17.7.2017

Kirjoittanut jirgos_86 Hole Municipality, Norja

OK family resort

The Margaritas Beach Resort has a good location with the beach right in front of the hotel and many shops and restaurants in the street behind. Also just 45min with bus from the airport. The rooms was spacious, clean and had a well working air condition. A small kitchen which worked great for lunch most of the days. Unfortunately not many of the rooms has a good view. Wifi was unstable. The pool area is small and there are only a few sunbeds there. Great for kids, but not adults. Luckily the beach is close, here you can rent sunbeds cheap. The breakfast is good, much to choose from. And the seating is located with a nice view over the beach and sea. Friendly and helpfull staff. Good hotel for families with kids, but not couples alone.

 
9.10.2016

Kirjoittanut AstridK5

Comfortable, nice location near the beach

Beautifully situated near the beach. Comfy rooms with free WiFi. Air conditioning. Nice pool. Great breakfast buffet. Unfortunately only one night here. Close to shops, restaurants and bars. Bus stop nearby. Friendly personnel.