1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai jaettu ulkotila, osa allasnäkymällä. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 33 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja kaksi wc:tä. Hiustenkuivain. Parveke tai maaparveke. Osassa parvekkeellisissa huoneissa on allasnäkymällä. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 47-49 neliötä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa on yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai jaettu ulkotila. Osasta parvekkeita ja jaettuja ulkotiloja on allasnäkymä. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle