1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Epimenidis

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Epimenidis sijaitsee Agia Marinassa Länsi-Kreetalla ja on mukava, perheen omistama huoneistohotelli. Hotellissa on täydellinen sijainti sinulle, joka haluat asua lähellä rantaa ja keskusta sijaitsee vain pienen kävelymatkan päässä. Täältä löytyy myös mukava allasalue, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari, josta voit tilatat virkistäviä juomia.


Huonetyyppi

Yksiö 2-4 hengelle. Yksiö alennetulla maatasolla 2-4 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle. Kaksikerroksinen kaksio 2-5 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Siivous oli hyvää ja pyyhkeet vaihdettiin lähes päivittäin. Allas oli kiva ja siellä oli valmiiks...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 113 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetyssä ja perheomisteisessa hotellissa Epimenidiksessä majoitut lähellä rantaa ja kävelyetäisyyden päässä Agia Marinan keskustasta. Viihtyisällä allasalueella on allas erotetulla lastenosiolla ja maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Altaassa myös osio jacuzzilla (lisämaksusta). Allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia ja se toimii samalla vastaanottona tavallisen vastaanoton ollessa suljettuna.

Maksuton wifi vastaanotossa ja allasalueella. Kampaaja ja kauneussalonki, missä esimerkiksi manikyyri ja pedikyyri lisämaksusta. Hotelli koostuu useammasta rakennuksesta ja alueella on portaita sekä korkeuseroja. Liikennöity tie ylitetään rannalle mentäessä. Läpikulkuliikennettä. Rauhallisen Agia Marinan keskusta sijaitsee lyhyen kävelyetäisyyden päässä, jossa on tarjolla mukavia ravintoloita, tavernoja, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Plataniaksen palvelut ja huvitukset sijaitsevat vain noin 2 kilometrin päässä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen (à la carte) lisämaksusta.